Maandelijkse verloting

Wij vinden het geweldig dat u zich heeft aangemeld voor onze nieuwsbrief. Daarom verloten wij maandelijks een geschenkkaart t.w.v. 50,-* Om automatisch maandelijks te kunnen deelnemen aan de verloting, moet u zich aanmelden voor de nieuwsbrief en uw contactgegevens bijwerken op uw profiel pagina zodat wij u gemakkelijk kunnen contacteren als u gewonnen heeft.

Hoe neem ik deel?
In elke nieuwsbrief bevindt zich een link bovenaan de pagina met "profiel updaten''. U dient hierop te klikken en u kan uw contactgegevens bijwerken. Vergeet niet om op bewaren te klikken wanneer u klaar bent. Vanaf dat moment doet u automatisch mee aan de maandelijkse verloting.

Gewonnen?
Alle winnaars worden per mail op de hoogte gebracht. Indien u niet binnen de 14 dagen reageert op deze e-mail, zullen wij een andere winnaar kiezen en vervalt uw recht op de prijs. In het geval u op vakantie zou zijn en wij een automatisch antwoord via mail van u ontvangen met de boodschap dat u op vakantie bent t.e.m. een bepaalde datum, heeft u alsnog tot 1 week na terugkomst recht op de geschenkkaart.

Als de winnaar ons de toelating geeft, zullen wij zijn/haar naam en woonplaats publiceren op de website: https://jysk.be/nl/wedstrijd-winnaars           
Hier kan u alle namen van winnaars terugvinden van dit jaar.

Alle JYSK medewerkers kunnen niet deelnemen.


*De geschenkkaart kan enkel in de winkel besteed worden en niet tegen contanten worden omgeruild.