Comfortabele bureaustoelen voor thuiswerk en gaming

Ben je thuis aan het werk en op zoek naar een nieuwe bureaustoel? Ontdek hieronder het aanbod van JYSK. We begrijpen het belang van comfort, vooral als je lang achter je bureau zit. Bij JYSK vind je bureaustoelen in verschillende prijsklassen en designs.

Onze kantoorstoelen zijn ingedeeld in de prijsklassen BASIC, PLUS en GOLD, zodat je kunt kiezen hoeveel je wilt investeren. Voor wie de hele dag achter het bureau doorbrengt, raden we zeker een bureaustoel uit de GOLD-categorie aan. En voor elke stijl, of het nu klassiek of modern is, hebben we een passende optie.

Voor gamers hebben we ook een uitgebreid assortiment gamingstoelen die zijn ontworpen voor ultiem comfort tijdens lange speelsessies. Of je nu een fanatieke gamer bent die zich in Fortnite, WoW, LoL of andere games stort, onze gamingstoelen bieden de juiste ondersteuning met ergonomische ontwerpen, verstelbare armleuningen en ingebouwde led-verlichting voor de ultieme gamingervaring.

Ga voor een ergonomische bureau- of gamestoel

We brengen vaak meerdere uren per dag door achter een bureau. Daarom is het belangrijk om kantoormeubelen van goede kwaliteit te kiezen. Vooral een goede bureaustoel is belangrijk, omdat de juiste zithouding nek- en rugrugproblemen helpt voorkomen.

Bij JYSK vind je een ruim assortiment bureaustoelen in diverse designs en prijsklassen. Wij hebben alles in huis: van strakke bureaustoelen die een modern tintje aan jouw thuiswerkplek geven, tot geavanceerde, ergonomische modellen waarbij de hoogte, zithouding, arm- en rugleuning verstelbaar zijn voor een perfecte ondersteuning. Of misschien wil je onze bureaustoelen met traagschuim uitproberen. Het traagschuim past zich aan de vorm van jouw lichaam aan en werkt hierdoor drukverlagend.

Om de juiste bureaustoel te kiezen, is het belangrijk om te bedenken hoeveel tijd je thuis aan jouw bureau doorbrengt. Als je regelmatig thuis werkt, moet je van ergonomisch comfort een prioriteit maken.

Bescherm de vloer onder je bureaustoel

De meeste bureaustoelen hebben wieltjes, zodat je gemakkelijk heen en weer kunt rijden tijdens het werken. Ter bescherming van je vloer is het daarom slim om vloerbescherming onder de stoel te leggen. Bij JYSK kan je een vloermat kopen die je vloer of tapijt beschermen.