Ruime keuze aan bureaustoelen

Werk je van thuis uit en heb je nood aan een nieuwe bureaustoel? Kijk dan hieronder eens naar het aanbod van JYSK. We begrijpen dat mensen graag comfort willen en daarom investeren in kwaliteitsvolle kantoormeubelen. Bij JYSK kun je kiezen uit verschillende prijsklassen en designs.

Onze kantoorstoelen zijn onderverdeeld in de prijsklassen BASIC, PLUS en GOLD. Hieruit kan je kiezen hoeveel je wilt investeren in jouw nieuwe bureaustoel. Als je een volledige dag aan jouw bureau werkt, kunnen we zeker een bureaustoel uit de GOLD categorie aanbevelen. Afhankelijk van de stijl van jouw bureau of woonkamer, kun je ook kiezen voor een klassieke bureaustoel of toch eerder één met een moderne look.

Voor de gamers onder ons hebben we ook een assortiment gamestoelen.


 

20 product(en)
  20 product(en)

  Bureaustoelen

  Bureaustoel PEBRINGE donkergrijs/stof/zwart
  100,-/stuk
  129,- /stuk
  Een geweldige aanbieding
  22% korting
  Bureaustoel TAMDRUP zwart
  150,-/stuk
  249,- /stuk
  Een geweldige aanbieding
  40% korting
  Bureaustoel BILLUM zwart
  70,-/stuk
  99,- /stuk
  29% korting
  Bureaustoel ABILDHOLT donkergrijs/stof/chroom
  75,-/stuk
  99,- /stuk
  24% korting
  Bureaustoel KOKKEDAL grijs/wit
  85,-/stuk
  119,- /stuk
  29% korting
  Bureaustoel SKODSBORG zwart
  110,-/stuk
  139,- /stuk
  21% korting
  Only online
  Bureaustoel SKODSBORG grijs
  110,-/stuk
  139,- /stuk
  21% korting
  Only online
  Bureaustoel HUMLEDAL zwart/chroom
  135,-/stuk
  169,- /stuk
  20% korting
  Only online

  GA VOOR EEN ERGONOMISCHE BUREAUSTOEL

  We brengen vaak meerdere uren per dag door achter een bureau. Daarom is het belangrijk om kantoormeubelen van goede kwaliteit te kiezen. Vooral een goede bureaustoel is belangrijk, omdat de juiste zithouding nek- en rugrugproblemen helpt voorkomen.

  Bij JYSK vind je een ruim assortiment bureaustoelen in diverse designs en prijsklassen. Wij hebben alles in huis: van strakke bureaustoelen die een modern tintje aan jouw thuiswerkplek geven, tot geavanceerde, ergonomische modellen waarbij de hoogte, zithouding, arm- en rugleuning verstelbaar zijn voor een perfecte ondersteuning. Of misschien wil je onze bureaustoelen met traagschuim uitproberen. Het traagschuim past zich aan de vorm van jouw lichaam aan en werkt hierdoor drukverlagend.

  Om de juiste bureaustoel te kiezen, is het belangrijk om te bedenken hoeveel tijd je thuis aan jouw bureau doorbrengt. Als je regelmatig thuis werkt, moet je van ergonomisch comfort een prioriteit maken.

  BESCHERM DE VLOER ONDER JE BUREAUSTOEL

  De meeste bureaustoelen hebben wieltjes, zodat je gemakkelijk heen en weer kunt rijden tijdens het werken. Ter bescherming van je vloer is het daarom slim om vloerbescherming onder de stoel te leggen. Bij JYSK kan je een vloermat kopen die je vloer of tapijt beschermen.