Ruime keuze aan bureaustoelen

Werk je van thuis uit en heb je nood aan een nieuwe bureaustoel? Kijk dan hieronder eens naar het aanbod van JYSK. We begrijpen dat mensen graag comfort willen en daarom investeren in kwaliteitsvolle kantoormeubelen. Bij JYSK kun je kiezen uit verschillende prijsklassen en designs.

Onze kantoorstoelen zijn onderverdeeld in de prijsklassen BASIC, PLUS en GOLD. Hieruit kan je kiezen hoeveel je wilt investeren in jouw nieuwe bureaustoel. Als je een volledige dag aan jouw bureau werkt, kunnen we zeker een bureaustoel uit de GOLD categorie aanbevelen. Afhankelijk van de stijl van jouw bureau of woonkamer, kun je ook kiezen voor een klassieke bureaustoel of toch eerder één met een moderne look.

Voor de gamers onder ons hebben we ook een assortiment gamestoelen.


 

22 products
  22 products

  Bureau - Bureaustoelen

  Een geweldige aanbieding
  Bureaustoel REERSLEV zand/wit
  115,-/stuk
  159,- /stuk
  Bespaar tot 28%
  Een geweldige aanbieding
  Bureaustoel TJELE zwart
  175,-/stuk
  269,- /stuk
  Bespaar tot 35%
  Bureaustoel DALMOSE zwart
  70,-/stuk
  89,99 /stuk
  Bespaar tot 22%
  Only online
  Bureaustoel SNEDSTED wit
  85,-/stuk
  119,- /stuk
  Bespaar tot 29%
  Bureaustoel SEJET laag d.grijs
  100,-/stuk
  129,- /stuk
  Bespaar tot 22%
  Only online
  Bureaustoel SEJET hoog d.grijs
  115,-/stuk
  149,- /stuk
  Bespaar tot 23%
  Only online
  Bureaustoel SUNDS zwart
  100,-/stuk
  129,- /stuk
  Bespaar tot 22%
  Only online
  Bureaustoel ASPERUP zwart
  100,-/stuk
  149,- /stuk
  Bespaar tot 33%
  Bureaustoel SEJSTRUP zwart
  215,-/stuk
  279,- /stuk
  Bespaar tot 23%
  Only online

  GA VOOR EEN ERGONOMISCHE BUREAUSTOEL

  We brengen vaak meerdere uren per dag door achter een bureau. Daarom is het belangrijk om kantoormeubelen van goede kwaliteit te kiezen. Vooral een goede bureaustoel is belangrijk, omdat de juiste zithouding nek- en rugrugproblemen helpt voorkomen.

  Bij JYSK vind je een ruim assortiment bureaustoelen in diverse designs en prijsklassen. Wij hebben alles in huis: van strakke bureaustoelen die een modern tintje aan jouw thuiswerkplek geven, tot geavanceerde, ergonomische modellen waarbij de hoogte, zithouding, arm- en rugleuning verstelbaar zijn voor een perfecte ondersteuning. Of misschien wil je onze bureaustoelen met traagschuim uitproberen. Het traagschuim past zich aan de vorm van jouw lichaam aan en werkt hierdoor drukverlagend.

  Om de juiste bureaustoel te kiezen, is het belangrijk om te bedenken hoeveel tijd je thuis aan jouw bureau doorbrengt. Als je regelmatig thuis werkt, moet je van ergonomisch comfort een prioriteit maken.

  BESCHERM DE VLOER ONDER JE BUREAUSTOEL

  De meeste bureaustoelen hebben wieltjes, zodat je gemakkelijk heen en weer kunt rijden tijdens het werken. Ter bescherming van je vloer is het daarom slim om vloerbescherming onder de stoel te leggen. Bij JYSK kan je een vloermat kopen die je vloer of tapijt beschermen.