Trendy tapijten voor je interieur

Met een tapijt til je de gezelligheid in de woonkamer onmiddellijk naar een hoger niveau. Het is een prachtige vloerbedekking die in elk interieur past. Daarnaast is een tapijt ook nog lekker zacht aan je voeten in plaats van een koude, stenen vloer.

Bij JYSK hebben we verschillende soorten tapijten. Afhankelijk van de beschikbare ruimte kan je kiezen voor een klein of eerder groot tapijt. Voor multifunctioneel gebruik kan je ook kiezen voor een tapijt dat zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Bijkomend raden we ook een antislipmat aan. Dit plaats je onder het tapijt zodat het netjes blijft liggen en niet wegschuift over jouw vloer.

Maak het gezellig met de tapijten van JYSK. Deze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en motieven en steeds aan een voordelige prijs.

Weg met die vlek

Tapijten zijn een gezellige en mooie aanwinst voor jouw woning. Door deze als vloerbedekking te gebruiken onder jouw salon, kan het al eens gebeuren dat er iets gemorst wordt. Bijvoorbeeld een glas rode wijn tijdens een etentje met vrienden. Lees hier in onze blog hoe je een rode wijnvlek uit jouw tapijt kan verwijderen.