Wandklokken en wekkers: praktisch en elegant

Houd de tijd in de gaten met een wandklok of wekker en voorkom dat je te laat komt. Een wandklok past in de meeste kamers in huis, terwijl een wekker meestal digitaal is en op het nachtkastje in de slaapkamer wordt geplaatst. Het voordeel van een wandklok is dat hij zowel functioneel als stijlvol is. Je kunt dus een mooi ontworpen klok kiezen die past bij je persoonlijke stijl in de keuken, woonkamer of op kantoor. En als je je mobiele telefoon niet in de buurt hebt, kun je de klok aan de muur gebruiken om de tijd te controleren. JYSK heeft een mooie selectie witte en zwarte klokken in verschillende maten, zowel analoog of digitaal en ook met timerfunctie.

Vergeet geen batterij te kopen voor je klok aan de muur, zodat hij klaar is voor gebruik als je ermee thuiskomt.

Vind de klok die bij jouw past

In ons assortiment vind je zowel digitale als analoge klokken. Heb je moeite met op tijd wakker worden? Kies dan voor onze digitale wekkers. Ze bieden een stijlvol element aan jouw slaapkamer. Naast digitale klokken, biedt JYSK ook verscheidene analoge wandklokken aan, ideaal voor zowel je woonkamer als keuken. De klokken zijn er in verscheidene kleuren zoals, wit, zwart, en zilver. Daarnaast heb je keuze uit elegante en klassieke ontwerpen of moderne ontwerpen. Bovendien werken de klokken op batterijen (1 AA-batterij vereist) en zo maken ze je minder afhankelijk van je smartphone.

Onderhoudstips voor je klok

Voor een optimale werking van je klok is het belangrijk om de AA-batterij regelmatig te vervangen. Door de batterijen op tijd te vervangen ben je gegarandeerd op de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van je klok. 

Aanvullende decoratie voor sfeer in huis

Naast klokken heeft JYSK een verscheidenheid aan decoratieve items. Houd jij van bloemige, frisse of kruidige geuren? Ontdek van onze collectie geurkaarsen. Daarnaast kun je extra sfeer en gezelligheid creëren met de eenvoudig te onderhouden kunstbloemen en kunstplanten