Onmisbaar voor dagelijkse frisheid

Heb je geen tijd om te douchen maar je wilt je wel graag snel kunnen opfrissen? Washandjes bieden de ideale oplossing. Zo zijn ze niet alleen handig voor een snelle opfrisbeurt, maar je kan ze ook gebruiken om je te wassen onder de douche. Ondanks dat de washandjes effectief vuil verwijderen van de huid, voelen ze heerlijk zacht aan. 

Kwaliteit en stijl gecombineerd

De washandjes van JYSK zijn gemaakt van zachte badstof en komen in verschillende maten, zoals 14x20cm, 15x20cm, en 30x30cm. JYSK collectie bestaat uit een verscheidenheid aan kleuren, van klassiek blauw en rood, tot rustgevend wit en zand. Bij JYSK kan je washandjes per stuk kopen, waardoor je verschillende kleuren met elkaar kan combineren. Daarnaast zijn ze ook beschikbaar in pakketten van 4, 5 of 10 stuks. De washandjes kunnen een persoonlijke touch geven of kleur geven aan je badkamer. 

Verzorgingstips voor langdurig gebruik

We raden je aan de washandjes voor gebruik te wassen en met soortgelijke kleuren. Was de washandjes op een maximale temperatuur van 60°C. Bovendien kunnen ze in de droogkast op een normale temperatuur van max. 80°C. 

Maak je badkamer compleet

JYSK biedt een breed scala aan badkamerartikelen aan die je badkamer niet alleen functioneel maar ook stijlvol maken. Ontdek JYSK’s badmattendouchegordijnen en doucherekjes. Bekijk ook onze collectie handdoeken die je kan combineren met de stijlvolle washandjes.