Handige vuilnisbakjes voor je badkamer

Ontdek de veelzijdigheid van onze vuilnisbakjes, een essentieel product voor jouw badkamer. De vuilnisbakjes zijn ideaal voor het snel weggooien van lege tubes of wattenschijfjes. Onze compacte en elegante pedaalemmers en prullenbakjes helpen om je badkamer netjes en geordend te houden. Of je nu gaat voor een minimalistische look of een traditionele stijl, ons assortiment biedt de perfecte vuilnisbak die past bij jouw interieur. 

11 product(en)
    11 product(en)

    Kies de juiste stijl

    In ons assortiment vind je vuilnisbakjes in diverse stijlen en materialen, zoals zeegras, metaal en staal. De pedaalemmers zijn gemakkelijk te gebruiken door ze eenvoudig met je voet te openen. Ze zijn voorzien van een handige binnenemmer die je er gemakkelijk uithaalt om deze in je grote container te legen. De pedaalemmers hebben een minimalistische look en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals wit, zwart, beige, donkergrijs en staal. Bovendien biedt JYSK ook een prullenbakje aan, gemaakt van zeegras. Zo creëer je een elegante en warme uitstraling in je badkamer. 

    Creëer een nieuwe look in je badkamer

    Geef je badkamer een nieuwe uitstraling en ontdek ook onze bijpassende zeeppompjes en tandenborstelhouders. Ze zorgen niet alleen voor een stijlvol element maar dragen ook bij aan een opgeruimde badkamer. Ontdek ook onze handige doucherekjes, zodat je niet langer last hebt van rondslingerende shampoo flessen.