Slaap zonder nekpijn op een comfortabel hoofdkussen

Kussens dragen bij aan een goede en gezonde nachtrust. Het is belangrijk om een hoofdkussen te kopen dat bij jouw behoeften aansluit. Om je te helpen met het kiezen van het juiste hoofdkussen, geven wij hier wat meer uitleg over de verschillende typen kussens die je kan kopen bij JYSK. Let hierbij vooral op jouw slaaphouding, want deze bepaalt voor een groot deel welk type kussen het meest geschikt is voor jou. Dit betekent dus ook, dat niet ieder hoofdkussen dat voor jou comfortabel ligt, ook meteen geschikt is voor jouw partner. Bijpassende kussenslopen en dekbedovertrekken vind je ook op JYSK.be. 

Ga voor meer advies langs in een JYSK winkel en probeer onze hoofdkussens uit in de Dreamzone matrassenstudio.

79 product(en)
  79 product(en)

  Kussens voor een goede nachtrust

  Als je op zoek bent naar een hoofdkussen, is het de moeite waard om bij de volgende vragen even stil te staan:

  Lig je het liefst met jouw hoofd hoog of laag?
  Lig je meestal op jouw zij, rug of buik?
  Welke vulling moet jouw hoofdkussen hebben?
  Bij JYSK vind je hoofdkussens met verschillende soorten vullingen, zodat jouw lichaam ergonomisch verantwoorde steun krijgt in elke rustpositie. We hebben hoofdkussens voor baby's, kinderen en volwassenen. Je kunt kiezen voor kussens met een natuurlijke vulling (dons en veren) of kussens met een vezelvulling. Daarnaast kan je speciale kussens kopen met een vulling van anatomisch correct schuim, d.w.z. voorgevormd schuim en natuurlatex. Speciale kussens zijn er onder meer van het merk WELLPUR.

  Wat je nodig hebt om beter te slapen, is een persoonlijke zaak. Een hoofdkussen dat perfect is voor de ene persoon, is dat waarschijnlijk niet voor een ander. Daarom is het verstandig om bij het kiezen van een hoofdkussen niet voor een compromis te gaan, maar te letten op welke steun voor jou het meest comfortabel aanvoelt.
   

  SLAPEN ZONDER NEKPIJN EN SCHOUDERKLACHTEN

  Een kussen is minstens zo belangrijk als de matras, als het gaat om de kwaliteit van de nachtrust. Als je nek niet optimaal wordt ondersteund door je hoofdkussen, bestaat het risico dat het kussen de goede eigenschappen van het matras tenietdoet. Hierdoor kun je nekpijn en schouderklachten krijgen.