Een dekmatras biedt een extra beschermlaag voor extra comfort

Voor een extra lange levensduur van jouw matras adviseren we je om jouw matras te beschermen met een extra laag, een dekmatras, die effectief beschermt tegen slijtage. Dekmatrassen worden doorgaans gebruikt als een beschermende laag boven op boxspring-, spring- of schuimmatrassen. Door een matrasbeschermer op jouw matras te leggen, wordt de levensduur van het matrasoppervlak verlengd en creëer je ook een hygiënische slaapomgeving. De topmatras neemt namelijk een deel van het lichaamszweet op dat je in de loop van de nacht verliest. Dat zweet niet rechtstreeks met de matras in aanraking komt, draagt tevens bij aan een langere levensduur van de matras.

Bij een tweepersoonsbed met twee losse matrassen heb je een spleet in het midden waardoor het kan voorkomen dat je tussen de twee matrassen in zakt. Door een dekmatras op de twee losse matrassen te leggen, voorkom je dit probleem en zak je niet meer tussen twee matrassen in.

19 product(en)
    19 product(en)

    VERLENG DE LEVENSDUUR VAN JE MATRAS MET EEN DEKMATRAS

    Om de levensduur van je matras te verlengen, adviseren wij om je matras te combineren met een goede dekmatras. Een goede dekmatras biedt niet alleen extra comfort, het beschermt je matras tegen slijtage en vocht. Het vocht en vuil komt in de dekmatras terecht in plaats van in de matras. Hierdoor blijft je matras langer goed.

    Topmatrassen worden vaak gebruikt als een beschermende laag bovenop boxsprings, spring- of schuimmatrassen. Door een topmatras op je matras te leggen, wordt de levensduur van de matras oppervlak verlengd en krijg je ook een schoner slaap milieu. De topmatras neemt een groot deel van het lichaamszweet op dat je verliest tijdens je slaap. Doordat er weinig tot geen zweet in je matras komt, verleng je de levensduur van je matras.