Vind jouw ideale tandenborstelhouder

Het vinden van een geschikte plaats voor jouw tandenborstel kan lastig zijn. Geef jouw badkamer een opgeruimde uitstraling door middel van onze tandenborstelhouders. Bovendien is het veel hygiënischer om je tandenborstel op te bergen, in plaats van rond te laten slingeren in je badkamer. Deze onmisbare badkamer accessoire zorgt ervoor dat je tandenborstel altijd binnen handbereik is en voegt ook wat elegantie toe aan je badkamer. 

13 product(en)
    13 product(en)

    Essentieel voor elke badkamer

    Ons assortiment omvat tandelborstelhouders in de kleuren zwart, blauw, geel, grijs, beige, en wit. Daarnaast komen de houders in verschillende materialen die bijdragen aan de uitstraling van je badkamer, zoals gerecycled glas, metaal, en geglazuurde keramiek. Kies uit onze verschillende stijlen die je persoonlijke smaak weerspiegelen, of je voorkeur nu uitgaat naar modern of klassiek. 

    Eenvoudig onderhoud met bijpassende accessoires

    De tandenborstelhouders zijn gemakkelijk schoon te maken met water en zeep. Kies een tandenborstelhouder in dezelfde stijl als je zeeppompje en vuilnisbakje en houd zo je badkamer schoon en opgeruimd. Ontdek ook onze andere badkameraccessoires en laat je badkamer stralen.