Slaap heerlijk onder een dekbed van JYSK

Op zoek naar een nieuw dekbed? Dan kom je al gauw voor een aantal keuzes te staan. Moet de vulling van vezels of van natuurlijk materiaal zijn? Moet het een dubbel donsdeken zijn? Hoe warm moet het dekbed zijn? En wat moet de levensduur ervan zijn? Bezoek jouw plaatselijke JYSK winkel voor advies en informatie of kijk op onze website en raadpleeg onze talrijke handleidingen. Er gaat niets boven een goed slaapcomfort!

Heb je het gewenste dekbed gevonden? Wellicht wil het oog dan ook wat en ben je ook op zoek naar een mooie, bijpassende dekbedovertrek. Bij JYSK vind je dekbedovertrekken in allerlei maten en hippe designs.

75 product(en)
  75 product(en)

  Helemaal tot rust komen onder een dekbed van JYSK

  Een goede nachtrust is uitermate belangrijk voor jouw welzijn. Als je fris en goed uitgerust wakker wordt, heb je veel energie voor de uitdagingen die je overdag tegenkomt. Door het juiste donsdeken te kiezen, kan je al veel bijdragen aan een goede nachtrust.

  Bij JYSK vind je een ruim assortiment aan dekbedden en dubbele dekbedden met een natuurlijke vulling (dons en veren) of een vezelvulling. Aan welke vulling jij de voorkeur geeft, is een kwestie van smaak.

  Veel mensen slapen het hele jaar door met hetzelfde dekbed, maar het is het beste om twee dekbedden te hebben, een zomerdekbed en een warmer dekbed voor de winter. Dit voorkomt overmatig zweten in de zomer en zorgt voor warmte in de winter. Bovendien slijten de dekbedden dan minder snel.
   

  DEKBEDDEN VOOR IN DE KINDERKAMER

  Kinderen hebben vaak andere behoeften wat betreft een dekbed dan volwassenen. Zo varieert de maat van een kinderdekbed. Zo hebben wij babydekbedden voor in een wieg in de maat 67X100 centimeter. Slaapt je peuter of kleuter in een speciaal peuterbed? Dan hebben we voor dit type bed ook een speciaal peuterdekbed in de maat 100X140 centimeter. Ook de kinderdekbedden in ons assortiment zijn gevuld met zowel natuurlijk dons en veren, als synthetisch dons. 

  Tieners slapen natuurlijk al in een eenpersoonsbed en gebruiken daarom vaak een normaal tienerdekbed in de maat 140X200 centimeter. Voor zowel peuters, kleuters als tieners, hebben we leuke dekbedovertrekken om de slaapkamer mee te pimpen.