KIES DE JUISTE SPRINGMATRAS

Een goede nachtrust draagt bij aan jouw welzijn en gezondheid. Wanneer je een pocketvering matras gebruikt dat geschikt is voor jouw lichaam, zal je merken dat dit bijdraagt aan een betere nachtrust. Het is belangrijk dat jouw lichaam op alle punten ondersteunt wordt en dat een matras voldoende ventileert, zodat je het niet te warm krijgt.

 

KRIJG EEN GOEDE NACHTRUST MET EEN SPRINGMATRAS VAN JYSK

Ben je op zoek naar een matras met een lange levensduur? Overweeg dan de aanschaf van een springmatras. Springmatrassen bestaan uit verschillende soorten springveren en zijn aan beide kanten te gebruiken. Als je eraan denkt om jouw springmatras regelmatig te keren, kan je de levensduur van de matras verlengen. Springmatrassen hebben geen vast frame en moeten daarom op een lattenbodem in een bedframe of in een verstelbaar bed worden gelegd.

Slaap is een belangrijke factor voor jouw gezondheid en welzijn. Met een springmatras leg je de basis voor een goede nachtrust. De veren zorgen voor steun, omdat het lichaamsgewicht gelijkmatig wordt verdeeld. De verenconstructie zorgt tevens voor een goede luchtcirculatie, zodat je het niet zo snel te warm krijgt.

Springmatrassen zijn verkrijgbaar in uiteenlopende maten, zodat je er gegarandeerd een vindt die bij jouw behoeften past. Bij JYSK krijg je een uitgebreide garantie op bepaalde springmatrassen. Je krijgt 15 jaar garantie op PLUS matrassen en maar liefst 25 jaar garantie op GOLD matrassen.