Moderne duo rolgordijnen voor elke ruimte

Duo rolgordijnen bestaan uit twee stoflagen die over elkaar heen bewegen, waardoor je zelf de lichtinval en de mate van privacy kan regelen. De duo rolgordijnen zijn geschikt voor diverse kamers, zoals de slaapkamer, babykamer, woonkamer, en kinderkamer. Deze rolgordijnen hebben een modern en klassiek design, waardoor ze gemakkelijk in iedere ruimte tot hun recht komen. 

 

Kies jouw favoriet

Onze collectie duo rolgordijnen bestaat uit diverse kleuren, zoals grijs, wit, taupe, en zwart. De rolgordijnen kunnen niet worden ingekort, maar ons assortiment bestaat uit een verscheidenheid aan maten. Zo beschikken wij over de standaardmaten 60x180cm of 80x180cm, maar voor hele grote ramen hebben we zelfs de maat 220x180cm. Daarnaast hebben we de afmetingen 100x180cm, 90x210cm, 120x180cm, 140x180cm, 160x180cm, 180x180cm en 200x180cm. Bovendien kunnen de gordijnen worden bediend met een kralenkoord. De duo rolgordijnen zijn gemaakt van 100% polyester.

Onderhoudstips & andere raamdecoratie

We raden je aan je rolgordijn regelmatig af te nemen met een vochtige doek. Daarnaast zijn chemische reinigers af te raden, omdat deze het materiaal aantasten. 

Naast duo rolgordijnen heeft JYSK ook diverse andere rolgordijnen. Heb je liever veel daglicht in huis maar ook privacy? Bekijk dan onze lichtdoorlatende rolgordijnen. Overweeg onze verduisterende rolgordijnen als je een voorkeur hebt voor meer privacy en lichtwering. Bovendien hebben we stijlvolle bamboe rolgordijnen voor een vleugje natuurlijke elegantie.