Gezellig tafelen aan een eetkamerset van JYSK

Bij JYSK hebben we een ruim assortiment aan eetkamersets, zodat u er beslist eentje vindt die aansluit bij uw behoeften. De tijd die we rond de eettafel doorbrengen, is in veel opzichten het hoogtepunt van de dag. Dit is de plek waar we na een lange dag kunnen gaan zitten om te ontspannen, terwijl we van een lekkere maaltijd genieten. Het is belangrijk dat de eetkamerset bij de inrichting past, maar de eettafel en stoelen moeten in de eerste plaats een comfortabele zitplek vormen.

Wij hebben brede en smalle eettafels in het assortiment, zodat u bij JYSK diverse goedkope meubels vindt voor zowel eetkamersets voor het hele gezin als kleinere sets voor in de keuken. Voor een aantal van onze tafels zijn verlengstukken (apart) verkrijgbaar en deze vormen een praktische oplossing wanneer u gasten ontvangt en u aan eettafel extra plaatsen nodig heeft.

Bij JYSK vindt u eetkamersets met tafels en stoelen in uiteenlopende materialen, waaronder grenenhout, beuken, eiken, essen, afwerking in hoogglans, glas, metaal, stof en lederlook.

Als u tevreden bent met de eettafel of stoelen die u al heeft, kunt u uw tafel en stoel(en) ook afzonderlijk kopen.

 

Eetkamer - Eetkamersets

 
GAMMELGAB L120 + 4 KLARUP wit