Creëer sfeer in huis met fotokaders en kunst

Fotokaders zijn niet alleen een manier om herinneringen vast te leggen, maar ook om je huis te decoreren met persoonlijkheid. Ontdek ons assortiment fotokaders in verschillende maten en kleuren, van kleine lijstjes voor klassieke foto's tot grote posterlijsten voor indrukwekkende kunstwerken. In ons assortiment vind je ook een selectie prachtige posters en prints die perfect passen in onze kaders, waardoor je gemakkelijk een unieke en stijlvolle look aan je muren kunt geven. Breng leven in je muren met onze betaalbare en stijlvolle fotokaders en kunst!

Persoonlijke decoratie voor het hele huis

Fotolijsten zijn een van de meest gebruikte vormen van wanddecoratie. Bij JYSK bieden we een breed assortiment lijsten tegen scherpe prijzen zonder in te leveren op kwaliteit. Wanddecoratie in de vorm van foto's en posters kan elke kamer in huis ten goede komen. Hang bijvoorbeeld een grote lijst met een poster of een foto van je familie of kinderen in de woonkamer of keuken/familiekamer, kleine, leuke posters in de badkamer, mooie herinneringen in de slaapkamer en kleurrijke foto's in de kinderkamer.

Als je geen gat in de muur wilt boren, kun je het achterstuk van een aantal van onze kleinere lijsten gebruiken, zodat ze op een tafel of een boekenplank kunnen staan. Het is ook decoratief om een grote fotolijst op een boekenkast of dressoir te plaatsen dat door de muur wordt ondersteund. Zo kun je je foto's en posters gemakkelijk verplaatsen zonder je zorgen te maken over gaten in de muur.

Je kunt ook een galerijsfeer creëren door meerdere foto's en posters in verschillende formaten op een plank te zetten. Dit creëert beweging en kleur zonder de ruimte onoverzichtelijk te maken en maakt het mogelijk om flexibel te wisselen.

Fotolijsten in verschillende maten

In het assortiment fotolijsten van JYSK vind je een goede variëteit van de populaire A-formaten:

  • A6 = 10x15 cm
  • A5 = 15x21 cm
  • A4 = 21x30 cm

Naast de klassieke formaten hebben we ook lijsten in de formaten 13x18 cm, 18x24 cm, 30x40 cm, 40x50 cm, 50x70 cm en 60x90 cm.

Inspiratie voor decoreren met lijsten

Je verbeelding is de enige beperking als het gaat om waar in je huis je frames als wanddecoratie kunt gebruiken. Posters met mooie motieven of bekende citaten zijn bijzonder modieus en passen in elke kamer. De posters in de lijsten van JYSK worden regelmatig gewisseld, dus je kunt vaak nieuwe inspiratie opdoen in ons assortiment. Gebruik ze om een fotomuur te creëren die ruimte biedt voor creatieve expressie. Je kunt persoonlijke foto's, posters en andere motieven mixen en matchen naar jouw smaak - het is helemaal aan jou.

Veel van onze fotolijsten worden geleverd met kleurrijke posters en spannende motieven. Als ze niet bij je smaak passen, kun je ze eenvoudig vervangen.

Je kunt ook extra sfeer creëren in je galerijmuur door een spiegel toe te voegen om de afbeeldingen te breken, of verlichting om je posters te benadrukken of extra gezelligheid toe te voegen.

Voordelen van decoreren met fotolijsten

Het materiaal en de kleur van een fotolijst kunnen de algehele look veranderen - zowel in de kamer als op de foto zelf. Bij het kiezen van de beste lijst voor je foto of poster moet je rekening houden met de uitstraling die je wilt. Als je foto in gewaagde of donkere kleuren is, zal een ingetogen en discrete lijst in wit of natuur de inhoud van de lijst benadrukken.  Een motief in lichte tinten wordt daarentegen benadrukt en goed aangevuld door een zwarte fotolijst.

Een ander voordeel van het toevoegen van lijsten aan je interieur is dat foto's aan de muur kunnen bijdragen aan een betere akoestiek in ruimtes waar sprake kan zijn van galm. Dit kan bijvoorbeeld ideaal zijn in de woonkamer, hal of keuken. Sla twee vliegen in een klap en versier je muren met decoratieve foto's of posters voor beter geluid. Hoe groter de lijsten en foto's die je kiest, hoe beter de akoestiek.