Een mooie bedsprei maakt jouw slaapkamer af

De slaapkamer decoreren is niet wat bij de meeste mensen bovenaan op hun TO DO-lijstje staat. Dankzij enkele kleine ingrepen kan je extra sfeer en gezelligheid in jouw slaapkamer brengen. Decoreer jouw bed met een mooie, kleurrijke of neutrale bedsprei in combinatie met enkele sierkussens. Plaats een plantje op jouw nachtkastje en hang wat kleine hangers of stickers aan de muur. Ben je uitgekeken op jouw interieur? Dan kan je door wat nieuwe accessoires weer nieuw leven blazen in jouw slaapkamer! JYSK heeft een ruim assortiment aan bedspreien tegen een lage prijs.

Je vindt bij JYSK kwalitatieve plaids in allerlei soorten, maten en kleuren!

BESCHERM JE DEKBED EN KUSSEN MET EEN BEDSPREI

Bedspreien helpen mee om je slaapkamer netjes te houden en beschermen bovendien jouw dekbedden en kussens overdag tegen stof. Ze bieden tegelijkertijd een kans om de stijl te benadrukken die je wilt laten zien. Bij JYSK hebben we beddenspreien in meerdere kleuren, stoffen en kwaliteiten, zodat je precies de juiste sprei kunt vinden die bij jouw stijl past.

Je kunt ook overwegen om meerdere spreien te kopen. Op deze manier kan je snel en makkelijk je interieur een kleine update geven. Met een andere kleur sprei op je bed krijgt je slaapkamer een heel andere uitstraling.

In een een studentenkamer staat het bed vaak vol in het zicht als een onderdeel van de kamer. Als je weinig ruimte hebt voor een bank of zithoek kun je met wat creativiteit het bed ook overdag gebruiken als een meubelstuk. Met behulp van een bedsprei en wat grote kussens tover jij je bed zo om naar een leuke, originele zitbank.

EEN LUXUEUS GEVOEL IN JE SLAAPKAMER

Naast het feit dat een bedsprei je dekbed en kussen beschermt, geeft een bedsprei een luxueus gevoel. Door een bedsprei over je bed te draperen, creëer je binnen een handomdraai een luxe hotelsfeer in je slaapkamer. Om dat luxe gevoel te creëren, hoeft de bedsprei niet duur te zijn. Kies een mooi exemplaar dat past bij jouw slaapkamer, voeg wat mooie, trendy sierkussens toe en klaar is je slaapkamer. Met een bedsprei ziet je bed er altijd mooi en netjes uit.