Transformeer je ramen met bamboe rolgordijnen

Geef je huis een natuurlijke uitstraling met onze bamboe rolgordijnen. Deze rolgordijnen zijn ideaal voor ruimtes waar licht welkom is, maar direct zonlicht te sterk is. Zo zorgt het bamboe materiaal voor een relaxte sfeer zonder de ruimte volledig te verduisteren. De bamboe rolgordijnen zijn niet alleen voor de ramen, maar kunnen ook voor deuren met glas.

Natuurlijke elegantie met bamboe rolgordijnen

Onze bamboe gordijnen zijn verkrijgbaar in diverse maten, zoals 80x160, 100x160, 120x160, 90x210 en 140x160. Indien nodig, kunnen de rolgordijnen ook in de breedte worden ingekort. Bovendien kun je kiezen uit de kleuren naturel en grijs. Zo passen de rolgordijnen perfect bij zowel een modern als rustiek interieur. De bamboe rolgordijnen van JYSK zijn ook goed te combineren met onze verduisterende of lichtdoorlatende gordijnen. Hierdoor heb je de mogelijkheid zelf te bepalen hoeveel licht je in je ruimte wilt. 

Onderhoudsinstructies & andere rolgordijn typen

Wij raden je aan je bamboe rolgordijnen schoon te maken door middel van een stofzuiger op lage zuigstand, plumeau of een droge doek. Gebruik hiervoor lauw water met waspoeder. Zo behoud je de natuurlijke glans van het bamboe en zijn je gordijnen snel weer schoon. 

We bieden diverse soorten rolgordijnen aan, zoals lichtdoorlatendeverduisterende en duo rolgordijnen. Onafhankelijk van jouw voorkeur en wensen, hebben wij het type rolgordijn die het beste bij jou past.