Spring de zomer in met een trampoline van JYSK

Spelen je kinderen graag buiten en willen ze graag eens iets nieuw proberen? Kies dan voor een trampoline van JYSK. Met een trampoline is urenlang speelplezier gegarandeerd, ook voor volwassenen! Daarnaast is het ook goed voor de conditie.

Je kunt kiezen voor een trampoline in de grond, die opgaat in de tuin, of een trampoline boven de grond met een veiligheidsnet. Ook dat veiligheidsnet kan je kopen bij JYSK. Zo zorg je ervoor dat jouw kinderen niet van de trampoline kunnen vallen. Onze trampolines zijn verkrijgbaar in een diameter van 250 tot 426 centimeter.

Trampoline boven of in de grond

Bij het kiezen van een trampoline kan je kiezen voor een trampoline die op de grond staat of één die wordt ingegraven, een inground trampoline. Beide trampolines hebben hun eigen voordelen.

Het plaatsen van een inground trampoline kan tijdrovend zijn omdat je de grond waar de trampoline geplaatst moet worden moet uitgraven. Later is het wel veiliger en makkelijker als de trampoline in de grond zit en gaat ze mooi op in het geheel. Een bovengrondse trampoline is snel geplaatst maar heeft wel een veiligheidsnet nodig om ervoor te zorgen dat jouw kinderen er niet vanaf vallen.

Voor het kiezen van een trampoline moet je dus eerst nadenken of je een trampoline boven of in de grond wilt.

Veilig gebruikmaken van jouw nieuwe trampoline

Als je een tuintrampoline koopt, denk dan ook altijd goed na over het veilig gebruiken van de trampoline. Vooral kinderen kunnen er snel en hard vanaf vallen. Om een trampoline veiliger te maken, kun je ervoor kiezen om de trampolinerand in te graven tot grondniveau of een veiligheidsnet te kopen. Als je de trampoline op de grond laat staan, heb je misschien een kleine ladder nodig, die ook bij JYSK verkrijgbaar is. Zowel een ingraaf trampoline als een hoge trampoline is te koop bij JYSK.

Welke maat trampoline past in jouw tuin?

Meet voordat je een trampoline koopt, eerst je tuin op om te bepalen hoeveel ruimte je over hebt voor een trampoline. Bij JYSK hebben we trampolines in verschillende maten. Het zijn allemaal ronde trampolines. We hebben kleine en grote tuintrampolines met een diameter van:

  • 250 cm
  • 305 cm
  • 396 cm
  • 426 cm