Ruime keuze aan commodes voor je hal, woon- of slaapkamer

Ladekasten of commodes passen overal in huis - in de woonkamer, slaapkamer, gang, kinderkamer, keuken, badkamer en zelfs in de garage. Commodes zijn perfect overal waar je ruimte nodig hebt om kleine en grote spullen uit de weg te ruimen. Bekijk ons ruime assortiment ladekasten in verschillende designs, maten en materialen. We bieden ladekasten in neutrale kleuren zoals wit, zwart en houtkleur. Ook als je de voorkeur geeft aan eikenhout of rotan, vind je in ons assortiment ook iets dat bij je past.

Creëer ruimte in huis met slimme ladekasten

Je kunt een ladekast ook gebruiken om andere dingen dan kleding in op te bergen. Kleine en grote spullen zoals speelgoed, make-up, handdoeken en beddengoed kunnen ook in een ladekast worden opgeborgen. Hier kun je je spullen gemakkelijk georganiseerd opbergen. Een ladekast kan ook een geweldige aanvulling zijn op je kledingkast. Als je weinig ruimte hebt in je kledingkast, kun je sokken en ondergoed opbergen in een ladekast.

Of je nu op zoek bent naar een kleine, smalle ladekast of een grote, diepe en ruime ladekast, JYSK heeft een moderne ladekast die aan jouw wensen voldoet. We hebben ladekasten in verschillende ontwerpen, vormen, maten en met verschillende aantallen laden, manden en deuren. Of je nu op zoek bent naar een rieten ladekast met rieten of stoffen manden, of een ladekast in wit, zwart of grijs, we hebben een ladekast die bij je interieur past.

Op zoek naar nog meer inspiratie? Lees dan zeker onze blog over onze MARKSEL collectie opbergmeubelen.