Creëer je eigen spa in huis

Creëer een uitnodigende en aangename sfeer in huis met de geurstokjes van JYSK. Geurstokjes zijn een ideale manier om je huis een frisse en heerlijke geur te geven. Ze zijn geschikt voor gebruik in zowel je badkamer als in je woonkamer of slaapkamer. Met de geurstokjes van JYSK kun je gemakkelijk een ontspannen en relaxte sfeer in je huis creëeren. Bij JYSK vind je een verscheidenheid aan geuren die passen bij jouw persoonlijke voorkeur. 

Welke geur kies jij?

Bij JYSK vind je geurstokjes in 100 ml en 120 ml flesjes, elk ontworpen om lang mee te gaan. Of je voorkeur nu uitgaat naar vanille, fris katoen, lavendel, zeezout of rozen, wij hebben een geur die bij jouw smaak past. Onze geurstokjes zijn samengesteld uit hoogwaardige geuroliën. Kies uit kalmerende of verfrissende geuren. 

Ontdek meer badkameraccessoires

Combineer onze badkamer producten om een samenhangend en ontspannen gevoel in je huis te creëren. Zo hebben we naast heerlijke geurstokjes ook hippe zeeppompjes. Daarnaast kun je kiezen uit heerlijke zachte en comfortabele badjassen en badslippers