Stijlvolle kant-en-klare gordijnen voor elke ruimte

Ontdek het uitgebreide assortiment kant-en-klare gordijnen bij JYSK, waar stijl en functionaliteit samenkomen. Of je nu op zoek bent naar gordijnen voor je slaap-, woon- en/of eetkamer, wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw ramen te voorzien van de perfecte finishing touch.

Onze vitrages zijn ideaal voor het creëren van een lichte en luchtige sfeer in elke kamer, terwijl onze zware gordijnen een gevoel van warmte en geborgenheid toevoegen aan je interieur. Voor wie behoefte heeft aan een goede nachtrust bieden onze verduisterende gordijnen de oplossing, terwijl onze lichte gordijnen zorgen voor een subtiel gefilterde lichtinval in huis. Bovendien houden onze insectenhorren vervelende beestjes buiten.

Naast ons uitgebreide assortiment aan gordijnen, bieden we ook hoogwaardige raamfolies voor privacy en decoratie, evenals insectenhorren om vervelende beestjes buiten te houden tijdens de warmere maanden.

Met eenvoudig op te hangen en kwalitatief hoogwaardige kant-en-klare opties, vind je bij JYSK alles wat je nodig hebt om jouw ramen te voorzien van stijlvolle en functionele bekleding.

60 product(en)
  60 product(en)

  Bij JYSK vind jij jouw raamdecoratie

  Bij JYSK ontdek je de perfecte raamdecoratie met ons assortiment kant-en-klare gordijnen. In diverse kleuren zoals wit, grijs en blauw passen onze gordijnen moeiteloos bij elk huis. Of je nu de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer of babykamer wilt aankleden, we hebben de ideale gordijnen voor elke kamer.

  Veelzijdige gordijnen: kwaliteit en stijl in je huis

  Twijfel je tussen gordijnen en rolgordijnen? Ontdek in onze blog waar je op moet letten bij het maken van de juiste keuze. Lange gordijnen zijn nu populairder dan ooit, vooral in de woonkamer. Naast het praktische nut van het buitenhouden van daglicht, dragen lange gordijnen bij aan een gezellige sfeer.

  Voor de zomermaanden raden we lichte gordijnen aan voor een lichte en luchtige uitstraling. Gordijnen zijn niet alleen functioneel maar ook esthetisch. Ze kunnen ruimtes herindelen en ongewenste items uit het zicht houden. Ontdek de veelzijdigheid van onze gordijnen en verbeter moeiteloos jouw interieur. Lees hier meer over multifuntionele gordijnen in je huis.