Kies de juiste schuimmatras

Een goede nachtrust draagt bij aan jouw welzijn en gezondheid. Wanneer je een matras gebruikt die geschikt is voor jouw lichaam, zal je merken dat dit bijdraagt aan een betere nachtrust. Het is belangrijk dat jouw lichaam op alle punten ondersteund wordt en dat een matras voldoende ventileert, zodat je het niet te warm krijgt. 

Schuimmatrassen die voldoen aan jouw nachtelijke behoeftes

Een schuimmatras heeft enorm veel toepassingsmogelijkheden. Schuimmatrassen kunnen rechtstreeks op de grond worden gelegd of in een bedframe. Daardoor is een schuimmatras geschikt voor dagelijks gebruik, maar ook als logeerbed. Schuimmatrassen zijn ook perfect om te gebruiken in verstelbare bedden, omdat het schuim de matras flexibel maakt. Als je in een vakantiehuis of op de camping logeert, kan je overwegen om een vouwmatras mee te nemen, d.w.z. een inklapbare matras, die je gemakkelijk samen met jouw andere benodigdheden kunt vervoeren.

Schuimmatrassen zijn opgebouwd uit een massieve laag schuim of uit schuimdelen. Schuimmatrassen zijn dubbelzijdig, comfortabel en hebben een lange levensduur. Bovendien zijn de matrassen verkrijgbaar tegen heel gunstige prijzen.

Bedenk bij het kopen van schuimmatrassen waarvoor je de matrassen hoofdzakelijk gaat gebruiken, omdat ze in verschillende kwaliteitsniveaus verkrijgbaar zijn. Bij JYSK zijn de matrassen ingedeeld in drie prijsklassen: BASIC, PLUS en GOLD. Bij aankoop van een GOLD schuimmatras geven wij maar liefst 25 jaar garantie. Heb je behoefte aan advies en begeleiding voordat je een aankoop doet, ga dan langs bij de dichtstbijzijnde JYSK winkel, waar onze medewerkers klaar staan om jou te helpen. Bij JYSK zijn we experts in alles wat met beter slapen te maken heeft.