Mooie theedoeken voor in de keuken

Theedoeken zijn ideaal voor het afdrogen van potten en pannen. Maar ze dragen ook bij aan je interieur. Bij JYSK hebben we theedoeken in verschillende kleuren en prints. De handdoeken kun je gebruiken voor zowel afdrogen en het vasthouden van warme schalen. Zelfs al heb je een vaatwasser, komen ze goed van pas, zo droogt alle vaat niet volledig in de machine. De theedoeken zijn beschikbaar in sets van 2 of 3, zodat je altijd een extra theedoek bij de hand hebt. 

Geef sfeer aan je keuken

De theedoeken zijn beschikbaar in sets van twee of drie. Alle theedoeken zijn gemaakt van 100% katoen en hebben een afmeting van 50x70cm. Ontdek de diverse kleuren en patronen, zoals oranje, baluw, groen, grijs, of kies voor een gestreept of geruit patroon. Naast dat de droogdoeken praktisch zijn, voegen ze ook sfeer aan je keuken. Bovendien zijn de theedoeken ook perfect als onderzetten of om warme gerechten te serveren. Daarnaast bieden we broodmandjes aan, die helpen je brood vers houden. 

Tips voor onderhoud

Het goed onderhouden van je theedoeken verlengt de levensduur. Was de theedoeken met soortgelijke kleuren en de eerste keer afzonderlijk op 60°C. Vermijd bleekmiddelen en chemisch reinigen. 

Kleed je eettafel aan

Ontdek ons assortiment keuken- en tafelproducten. Kleed je eettafel aan met een van onze stijlvolle tafellakensplacemats en tafellopers. Of het nu gaat om een gezellige brunch of een chic diner, onze producten zorgen voor een sfeervolle gedekte tafel.