Bij JYSK vind je moderne loungesets

In de zomer wil je graag van je tuin genieten. Dit kan met een loungeset van JYSK. Een loungeset is een complete set van loungemeubelen zodat je heerlijk in de tuin kan relaxen. Door onze verschillende uitvoeringen is er voor elke stijl een loungeset ter beschikking. Zo kun je kiezen voor een loungehoek waarbij je languit kan liggen of een terrasset met stoelen. Nodig je graag veel vrienden of familie uit? Met een grote loungeset maak je het zeker gezellig. Bij alle sets worden stevige loungekussens met slijtvaste hoezen meegeleverd. De tuinmeubelen zijn daardoor niet alleen zacht en comfortabel om op te zitten, maar ook weerbestendig en onderhoudsvrij.

Met een loungehoek kun je jouw tuin of terras een geheel persoonlijke uitstraling geven. Bij JYSK bieden wij sets in verschillende afmetingen en materialen. Wil je een gezellige en knusse sfeer creëren in jouw tuin? Voeg dan wat leuke sierkussens en een plaid toe. Dit geeft jouw loungeset een warme en comfortabele uitstraling. Daarnaast heeft een warm plaid meteen een functionele bijdrage. Als het ’s avonds afkoelt, kan je heerlijk onder een plaid kruipen.

Wil je graag eens iets anders dan de traditionele loungeset? Probeer dan eens een draadstoel of zitzak. Ze zitten even comfortabel en geven een unieke look aan jouw tuin of terras.