Koop je tuintafel bij JYSK

Bij JYSK hebben we buitentafels in verschillende soorten en maten. Wij hebben zowel ronde als vierkante tuintafels waar je met het hele gezin aan kunt zitten of kleine bistrotafeltjes voor in de hoek van je tuin. Daarnaast verkopen we ook leuke bijzettafels voor naast je loungeset. Woon je in een appartement met een klein balkon? Dan is een balkontafel misschien wat voor jou. 

Kies een buitentafel met materiaal die jij het beste vindt passen, waaronder hardhout, kunsthout, metaal, glas, fiberstone en kunststof. Bij het kiezen van het materiaal kun je jezelf afvragen of je een eettafel van onderhoudsvrij materiaal wilt, zoals kunststof of kunsthout, of dat je klassieke houten dinertafel wilt, die een beetje onderhoud vereist. Met de eenvoudige adviezen van JYSK is het onderhoud echter snel gebeurd en weet je zeker dat jouw tuintafelblad mooi blijft. Lees hier hoe je jouw tuinmeubelen onderhoudt.

  Tuintafels - Bistrotafels

  Metalen buitentafels

  Tijdens de zomer of de lentedagen is het weer tijd om de tuin als een extra woonkamer te gebruiken. Dat kan heel makkelijk met een metalen tafel. Kan je iets beters bedenken dan op een warme zomeravond buiten te eten aan jouw picknicktafel? Voor gezinnen die graag samen aan tafel eten, is de tafel voor buiten een centraal meubelstuk. Wanneer je kiest voor een metalen tafel, kies je voor duurzaamheid en makkelijke onderhoud. We hebben zowel vierkante als ronde buitentafels en je vindt altijd een exemplaar dat bij jouw terras past.

  Campingtafels

  Naast allerlei klassieke buitentafels heeft JYSK bovendien ook handige, stevige campingtafels. Nu kun je overal genieten van jouw picknicktafel. Kies voor een makkelijke klaptafel en zet het in je partytent, of wanneer je lekker gaat kamperen. Een bartafel kan ook altijd sfeervol zijn en tovert jouw omgeving in no time om. De buitentafels zijn bovendien zeer compact. Daarnaast kun je de tafels ook gewoon op het terras gebruiken. Wanneer je dol bent op kamperen, is zo’n buitentafel dus onmisbaar.
   

  RELAXEN AAN DE TUINTAFEL OP EEN TUINSTOEL

  Bij een tuintafel horen natuurlijk mooie tuinstoelen. Op het moment dat je tuinstoelen gaat kopen, is het belangrijk om stoelen te kiezen die passen bij jouw tuintafel. Niet alleen het uiterlijk is belangrijk, ook de hoogte en breedte van de stoel zijn van belang. Het is wel zo handig als de stoel onder de tafel past. Vergeet ook niet om te kijken bij onze tuinkussens. Zo kunnen jouw gasten en jij heerlijk relaxt en zacht zitten.

  Vind je het moeilijk om een keuze te maken uit het ruime assortiment tuinstoelen? Dan kan je ook kiezen voor een tuinmeubelset. Op het moment dat je een tuinset koopt, koop je een tuintafel met bijpassende stoelen.