Bijzettafels en kleine loungetafels voor buitencomfort

Wanneer je buiten zit te relaxen is het erg handig om je drankje en versnapering bij de hand te hebben. Plaats een mooie lounge- of bijzettafel in de buurt van jouw loungeset, loungestoelen of bank en maak het jezelf gemakkelijk. Bijzettafels voor buiten zijn perfect als je niet zo'n grote tuin hebt. Een bijzettafeltje neemt weinig ruimte in beslag en kun je gemakkelijk verplaatsen. Ook voor een balkon of dakterras is een klein tuintafeltje ideaal! Je kunt een bijzettafel ook gebruiken om er een mooie bloempot op te zetten als decoratief item. 

Onze bijzettafels zijn verkrijgbaar in verschillende materialen zoals aluminium, hardhout, rotan of artwood, en in diverse vormen en maten, van rond tot vierkant. Kies uit een scala aan kleuren zoals zwart, grijs, naturel, beige en bruin om perfect aan te sluiten bij jouw buitenomgeving.

15 product(en)
  15 product(en)

  Kleine loungetafels voor meerdere doeleinden

  Het is erg handig en praktisch om een tuintafeltje op je terras te hebben. Wanneer je aan het zonnen bent in een comfortabale ligstoel, kun je het tafeltje makkelijk naast je zetten om daar je koele glas drinken op te zetten. Komen er vrienden op bezoek voor een leuke avond in je tuin? Ook dan is het handig om een extra bijzettafel te hebben die je erbij kunt zetten. Of wat dacht je van een bijzettafel die je als voetenbank kunt gebruiken? De mogelijkheden zijn eindeloos. Een bijzettafel is een perfecte aanvulling op jouw buitenmeubilair. 

  Welk type bijzettafel voor buiten kies jij?

  In ons assortiment vind je diverse loungetafels en bijzettafeltjes voor in de tuin. Kies jij voor 2 nesttafeltjes, een moderne ronde bijzettafel met 2 verdiepingen, een stijlvolle hardhouten klaptafel, een tafelset met 2 onderhoudsvrije bijzettafels, een vierkante loungetafel, een rotan bijzettafeltje of een strakke bijzettafel met afneembaar dienblad?

  Kortom, je kunt uit enorm veel bijzettafeltjes voor buiten kiezen bij JYSK!

  Mooie tuindecoratie op je bijzettafel

  Een bijzettafeltje is perfect om je tuin, balkon of dakterras op te fleuren met mooie decoratie. Zet een mooie bloembak op het tafeltje en een aantal tuinpotten naast het tafeltje voor een decoratief geheel. Je kunt ook kiezen om meerdere kleine tafeltjes bij elkaar te zetten. Een lantaarn staat ook mooi op een klein tafeltje. Mix  verschillende items door elkaar en creëer  een mooie tuininrichting.