Loungestoelen voor in je tuin of op je balkon

Vind jij het ook zo heerlijk om hele dagen in de tuin te zitten als het mooi weer is? Dan wil je natuurlijk comfortabele tuinmeubelen hebben en volop van de zon genieten. Bij JYSK hebben we een groot assortiment luxe loungestoelen om heerlijk buiten te kunnen ontspannen. Je kunt de stoelen eindeloos combineren zodat deze perfect op jouw terras past.

Met een relaxstoel of draadstoel maak je ook van jouw kleine balkon een fijne plek. Heb je meer ruimte of een grote tuin? Dan kun je de loungestoelen combineren met een loungebank en een loungetafel. Kies uit verschillende materialen ( waaronder kubu, kunststof of polyrotan) en kleuren voor een speels effect of ga juist voor dezelfde materialen voor een strakke uitstraling. 

28 product(en)
    28 product(en)

    Vervolledig je zithoek buiten

    Vergeet niet om je loungestoelen te voorzien van comfortabele tuinkussens voor een extra zachte buiten vertoeven. Daarnaast vind je bij JYSK ook andere tuinartikelen zoals (bijzet)tafels, parasols en tuinverlichting om je buitenruimte compleet te maken. Met onze loungemeubelen en accessoires creëer je een stijlvolle en comfortabele plek waar je kunt genieten van lange zomeravonden en ontspannen momenten in de buitenlucht.