Laat je buitenruimte stralen

Bij JYSK vind je leuke lampen voor buiten die jouw tuin een stuk sfeervoller maken. Zoek je naar een praktische manier om je tuin of balkon te verlichten? Heb je geen zin in het aanleggen van speciale stroompunten? Dan is een solarlamp wellicht de ideale oplossing voor jou. Onze solarlampen laden zich overdag op met zonne-energie en springen automatisch aan zodra het donker wordt. 

JYSK beschikt over een ruim assortiment aan solarlampen, variërend van lampen om tussen de planten of in de grond te steken, tot vrolijke gekleurde lampjes die je op de grond kunt neerzetten. JYSK heeft solarlampen voor iedere smaak en behoefte tegen lage prijzen!

 

15 product(en)
    15 product(en)

    Creëer de perfecte sfeer 

    Verlicht je buitenruimte met onze veelzijdige collectie tuinverlichting. Ontdek een scala aan opties, waaronder LED, solarlampen en bewegingssensorlampen, die zorgen voor de perfecte sfeer in je tuin, op je terras of langs je tuinpad. Van praktische wandverlichting tot charmante windlichten en verlichtingssnoeren, wij hebben alles om je buitenruimte op te fleuren. 

    En vergeet niet om onze vuurkorven en andere tuinaccesooires te bekijken voor een extra vleugje gezelligheid en stijl. Zo laat je je tuin echt stralen!