Opbergboxen voor in je tuin

Een opbergbox houdt jouw tuinkussens mooi en droog tijdens de zomerperiode en is een praktische oplossing als je jouw terras moet opruimen na een lange dag buiten. Als je een grote kussenkoffer voor kussens koopt, kun je ook gemakkelijk en snel gereedschap, speelgoed, bloempottenlantaarns en andere dingen hierin opbergen, zodat dit niet in de tuin blijft rondslingeren. Erg handig wanneer je gasten op bezoek krijgt voor een barbecue.

Bij JYSK hebben we een ruim assortiment aan opbergboxen voor kussens in verschillende afmetingen en materialen, zoals gevlochten polyrotan, polyrotan, aluminium, artwood, staal, bamboe en kunststof. Je vindt er zeker eentje die precies bij jouw smaak en wensen past. Je kunt ook kiezen voor een kunststof opbergtas voor kussens, die net zo gemakkelijk te verplaatsen is. De opbergboxen van JYSK zien er modern en luxe uit en zijn stevig, waterdicht en vorstbestendig. Sommige kussenboxen hebben wieltjes en een handvat waardoor je ze makkelijk kunt verplaatsen. Met een opbergbox ziet jouw tuin of terras er altijd netjes en opgeruimd uit! 

13 product(en)
  13 product(en)

  De tuin opgeruimd houden met een stijlvolle bewaarbox

  Nadat jij een gezellige dag hebt doorgebracht in jouw tuin, is het fijn om de loungekussens, tuinstoelkussens en buitenkussens op te ruimen. Naast kussens kunnen er ook andere dingen in de opbergboxen. Tuinspelletjes of tuinaccessoires kunnen er ook in opgeborgen worden. Zo kan je jouw tuin makkelijk en stijlvol opgeruimd houden.

  Luxe tuinkisten staan mooi in jouw tuin

  Zoek je een kist met een luxe uitstraling voor in jouw tuin? Kies dan voor een opbergbak gemaakt van hardhout of polyrattan met een hydraulische deksel. Wanneer je het deksel sluit, zakt deze langzaam naar beneden.

  Als je jouw tuinbak wel eens verplaatst, is het verstandig om een tuinopbergbox te nemen met wieltjes. Zo kan je de kussenopbergbox makkelijk verplaatsen als hij in de weg staat.

  Een handige balkonbak die past op jouw balkon

  Als je in een appartement woont en een klein balkon hebt, is het niet handig om een enorme opbergbox neer te zetten. Toch kan het voor jou ook prettig zijn om een kleine balkonbak te hebben waar je bloempotten, tuinkussens, lantaarns en andere tuinspulletjes in kunt opbergen.

  Wanneer je een tuinkussenkist op je balkon plaatst, is het misschien een idee om voor een kist te kiezen die je ook als bankje kunt gebruiken. Onze hardhouten opbergbox KARLBY is een prachtige, stijlvolle kussenbox, maar dient ook als bankje. Op het deksel van de kist is een zacht zitkussen gemaakt.