Lampen en lantaarns voor elke tuin

Geef je tuin, balkon of dakterras de perfecte ambiance met onze diverse selectie lampen en tuinlantaarns. Ontdek buitenlantaarns, windlichten, hanglantaarns en sfeerverlichting om je buitenruimte te personaliseren en sfeer toe te voegen. Bij JYSK hebben we een uitgebreid assortiment lantaarns en lampen, vervaardigd uit verschillende materialen zoals glas, bamboe, hout of staal, zodat er voor elke smaak en stijl iets te vinden is.

Wil je jouw lantaarn beschermen in de winter of binnen dezelfde gezellige sfeer creëren als buiten? Onze lampen en lantaarns zijn ook perfect geschikt voor gebruik binnenshuis, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van een warme en uitnodigende atmosfeer.

Lees onze blog voor magische zomeravonden met mooie tuinverlichting.

22 product(en)
  22 product(en)

  Verlichting in je tuin of op je balkon

  Wil jij graag jouw tuin anders inrichten of jouw tuindecoratie aanpassen? Ontdek dan snel ons assortiment lampen en lantaarns en kies voor een buitenlantaarn, hanglantaarn of buitenlamp. Hierdoor wordt het nog gezelliger als jij 's avonds geniet op jouw loungezitbank of tuinbank. Je kunt de lampen of lantaarns plaatsen op een bijzettafel of terrastafel; Ontdek dan snel ons assortiment lampen en lantaarns. Hier kan je een buitenlantaarn, hanglantaarn of buitenlamp kopen. Hierdoor wordt het nog gezelliger als jij s'avonds geniet van jouw loungebank of tuinbank. Je kunt de lampen of lantaarns plaatsen op een bijzettafel of terrastafel.

  Buitenlantaarn met sfeervolle kaarsen

  In je nieuwe tuinlantaarn of windlicht, kun je één of meerdere kaarsen plaatsen, zodat je tuin mooi verlicht wordt door de zachte gloed van tuinkaarsen. Sfeerverlichting zoals een hanglantaarn, terraslantaarn en mooie kaarshouders, kan je in de buurt van je loungeset of tuinset plaatsen. Ze geven een fijne sfeer aan je tuin als het langzaam donker wordt tijdens de lange zomeravonden.

  Een lichtketting voor aan de schutting

  Met een lange lichtketting creëer je een bijzondere sfeer in je tuin. Misschien doet het je wel denken aan beachclub op Ibiza of Bali. Hang jouw lichtsnoer op aan de schutting als wandverlichting of hang de slinger dwars door je tuin. Onze lichtsnoeren bevatten een peertje met een led lampje. We hebben lampjes die op batterijen werkt of een lichtsnoer met een stekker.