Lampen en lantaarns voor elke tuin

Maak jouw tuin, balkon of dakterras helemaal af met de mooiste lampen en tuinlantaarns. Denk hierbij aan een mooie buitenlantaarn, windlicht, hanglantaarn of sfeerverlichting. Op deze manier geef je een persoonlijk tintje aan jouw tuin en breng je meer sfeer. Bij JYSK vind je een ruim assortiment lantaarns en lampen. Of je nu houdt van een lantaarn van glas, bamboe, hout of staal: voor iedere smaak en stijl hebben wij wat wils. 

Vind je het zonde om jouw lantaarn in de winter buiten te laten staan? Of maak je het binnen graag net zo gezellig als buiten? Je kunt onze lampen en lantaarns ook perfect in de woonkamer plaatsen om daar een aangename sfeer te creëren.

5 product(en)
  5 product(en)

  VERLICHTING IN JOUW TUIN OF OP JOUW BALKON

  Wil jij graag jouw tuin anders inrichten of jouw tuindecoratie aanpassen? Ontdek dan snel ons assortiment lampen en lantaarns en kies voor een buitenlantaarn, hanglantaarn of buitenlamp. Hierdoor wordt het nog gezelliger als jij 's avonds geniet op jouw loungezitbank of tuinbank. Je kunt de lampen of lantaarns plaatsen op een bijzettafel of terrastafel; Ontdek dan snel ons assortiment lampen en lantaarns. Hier kan je een buitenlantaarn, hanglantaarn of buitenlamp kopen. Hierdoor wordt het nog gezelliger als jij s'avonds geniet van jouw loungebank of tuinbank. Je kunt de lampen of lantaarns plaatsen op een bijzettafel of terrastafel.

  BUITENLANTAARN MET SFEERVOLLE KAARSEN

  In je nieuwe tuinlantaarn of windlicht, kun je één of meerdere kaarsen plaatsen, zodat je tuin mooi verlicht wordt door de zachte gloed van tuinkaarsen. Sfeerverlichting zoals een hanglantaarn, terraslantaarn en mooie kaarshouders, kan je in de buurt van je loungeset of tuinset plaatsen. Ze geven een fijne sfeer aan je tuin als het langzaam donker wordt tijdens de lange zomeravonden.

  EEN LICHTKETTING VOOR AAN DE SCHUTTING

  Met een lange lichtketting creëer je een bijzondere sfeer in je tuin. Misschien doet het je wel denken aan beachclub op Ibiza of Bali. Hang jouw lichtsnoer op aan de schutting als wandverlichting of hang de slinger dwars door je tuin. Onze lichtsnoeren bevatten een peertje met een led lampje. We hebben lampjes die op batterijen werkt of een lichtsnoer met een stekker.