Een bistrotafel van JYSK past overal

Bistrotafels zijn ideaal voor wie een kleine tuin of balkon heeft. Een bistrotafel is compact zodat het gemakkelijk in een kleine ruimte geplaatst kan worden. Combineer deze met tuinstoelen naar keuze en je hebt een mooie set. Door het kiezen van de juiste kleur en materiaal, past de bistrotafel mooi in jouw buitenruimte. Jr kunt een bistrotafel kiezen die vervaardigd is uit onder andere hardwood, artwood, polyrattan of staal. Kies hieronder jouw favoriete bistrotafel uit ons ruim en voordelig assortiment.
 

  Tuintafels - Bistrotafels

  Bistrotafel HOBRO B70xL70 grijs
  100,-/stuk
  129,- /stuk
  Bespaar tot 22%
  Alleen in winkel
  Bistrotafel THY B60xL60 naturel
  100,-/stuk
  149,- /stuk
  Bespaar tot 33%

  BALKONTAFELTJES EN KLEINE BIJZETTAFELTJES

  Een klein, maar praktische bistrotafel komt vaak van pas. Woon je in een appartement met een balkon? Dan heb jij misschien niet genoeg ruimte voor een grote tuintafel. Kies dan voor een klein balkontafeltje of een handige uitklaptafel. Een kleine inklaptafel bevestig je aan de rand van je balkon en klap je in wanneer je ’m niet meer nodig hebt.

  Ook in de tuin komen kleine tafeltjes van pas. Gebruik een bistrotafel als bijzettafel of als plantentafeltje waar je bloempotten of een mooie lantaarn op zet.