Stijlvolle en praktische metalen tuintafels

In de zomermaanden is er niets leuker dan vrienden en familie uitnodigen voor gezellige etentjes in de tuin. Een stijlvolle en stevige tuintafel kan dan natuurlijk niet ontbreken. JYSK heeft een ruim assortiment stijlvolle, metalen tuintafels, die zowel praktisch als onderhoudsvrij zijn. Zo ben je enerzijds geen tijd kwijt aan onderhoud, anderzijds brengt de metalen tuintafel extra sfeer in jouw tuin of op jouw terras. We hebben voldoende keuze aan metalen tuintafels, zodat je zeker een exemplaar vindt dat past bij jouw stijl en wensen.

1 product
  1 product

  Spendeer je zomeravond rond een metalen tuintafel van JYSK

  Een metalen tuintafel is meer dan alleen een meubelstuk. De tuintafel is een plek waar al jouw vrienden en familie gezellig kunnen samen zitten. Je spendeert er gezellige zomeravonden met ze of misschien is de tuintafel wel jouw lievelingsplek om koffie te drinken op een warme zomerse ochtend. Door het gebruik van duurzame materialen, zijn metalen tuintafels bestand tegen allerlei weersomstandigheden. De metalen tuintafels van JYSK creëren extra sfeer in jouw tuin en zijn perfect voor dagelijks gebruik of speciale gelegenheden. Nodig je graag familie en vrienden uit voor een hapje of drankje? Bekijk dan ook naar ons assortiment tuinstoelen en partytenten

  Het comfort van een metalen tuintafel van JYSK

  Een metalen tuintafel van JYSK is de ideale toevoeging aan jouw tuin, terras of balkon. De tuintafels zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn zo ontworpen dat ze de Belgische weersomstandigheden gemakkelijk aan kunnen. Door hun moderne en stijlvolle ontwerp passen ze gemakkelijk bij ieders stijl en tuinmeubilair.  

  De metalen tuintafels zijn ideaal voor sociale gelegenheden en etentjes. Zo vormt je tuintafel het middelpunt van je tuin of terras en is het de plek waar al jouw vrienden en familie samen komen. 

  JYSK heeft ook een ruim assortiment stijlvolle en comfortabele loungesets. Een metalen tuintafel kan de perfecte aanvulling zijn aan zo’n set, waarmee je tuin een strakke uitstraling krijgt. Combineer je tuinmeubelen ook met comfortabele tuinkussens, een stevige parasol, of een gezellige vuurkorf.

  Eindeloos genieten van je metalen tuintafel

  Bij JYSK zijn metalen tuintafels gemaakt van duurzame materialen, waardoor ze lang meegaan. De tuintafels zijn gemakkelijk te onderhouden. Reinig je tafel regelmatig met water en zeep, zo behoud je de glans. 

  De stijlvolle tuintafels zijn gemakkelijk te combineren. Neem daarom ook eens een kijkje naar ons breed aanbod aan loungemeubelentuinkussens en bloempotten. Daarnaast biedt JYSK ook een reeks onderhoudsartikelen aan, om je tuintafel te beschermen tegen verschillende weersomstandigheden. Door bijvoorbeeld een tuinhoes te gebruiken, gaat je tafel langer mee en blijft ze langer mooi. 

  Bij JYSK kan je snel en gemakkelijk je metalen tuintafel online bestellen en rechtstreeks thuis laten leveren.