De mooiste partytenten voor een geweldig tuinfeest

Heb je een tuinfeest gepland maar lijkt het erop dat de weersverwachtingen de pret gaan bederven? Koop dan een partytent bij JYSK. Deze bieden bescherming tegen alle weersvormen. Zo kun je in de zomer vaker van jouw tuin genieten. Met de feesttenten kun je schuilen voor de regen aangezien alle tenten waterafstotend zijn. Als er dan weer te veel zon is in plaats van regen, kun je de partytent ook gebruiken als zonnescherm door jouw ligbed in de partytent te plaatsen.  Om je te beschermen tegen de wind, kun je extra zijwanden bijkopen. Zo kun je gemakkelijk van een feestje genieten, zonder dat het in het water valt.

Onze partytenten zijn verkrijgbaar in de kleuren grijs, wit en zand.

 

11 product(en)
    11 product(en)

    Vind bij JYSK de ideale partytent

    De partytenten van JYSK zijn verkrijgbaar in 5 verschillende formaten, namelijk 3 vierkante tenten van 250x250, 270x270 en 300x300 centimeter. Daarnaast zijn er 2 rechthoekige partytenten van 300x400 en 300x600 centimeter. Zowel voor grote als kleine tuinen kun je dus een geschikt formaat vinden.

    Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor het gebruik van onze tenten. Gebruik een partytent van JYSK bijvoorbeeld om je tuinset of loungeset proper te houden. Plaats deze in de tent en creëer zo een extra beschutting in jouw tuin.

    Bij JYSK vind je ook een groot assortiment aan buitendecoratie zoals verlichting en bloempotten om zo eenvoudig een feestelijke sfeer te creëren in jouw partytent.