Kies de mooiste bloempotten bij JYSK

Natuurlijk wil je iets moois maken van je tuin of balkon voor wanneer het mooi weer is. Dit kan door het toevoegen van mooie tuinplanten en bloemen. Heb je weinig of geen plaats om ze in de aarde te planten? Met een bloembak of plantenbak van JYSK kan je gemakkelijk en budgetvriendelijk de bloemetjes buiten zetten. Daarnaast zijn de bloempotten ook gemakkelijk binnenshuis te gebruiken. Zo kun je ook wat natuur naar binnen brengen.  

JYSK biedt tuinpotten aan in verschillende formaten en materialen zoals kunststof, polyrattan, staal, kubu, acaciahout en vezelcement.

 Daarnaast bieden we ook een assortiment aan hangbloempotten en plantenrekken aan, zodat je overal kunt genieten van jouw favoriete planten en bloemen, zowel binnen als buiten.

53 product(en)
  53 product(en)

  In elke pot past een bloemetje

  De bloempotten zijn kleiner en zijn daarom ook gemakkelijk binnenshuis te gebruiken. De plantenbakken zijn groter van formaat en daarom dus ideaal om jouw tuinplanten voldoende ruimte te geven. Een plantenbak kun je ook eender waar in je tuin of op je balkon plaatsen. Dat balkon kun je dan nog aanvullen met een terraspot dat je aan de balustrade kunt hangen.

  Wil je eens iets anders? Met een lichtgevende bloembak breng je sfeer én een eyecatcher in huis. Je kunt ook kiezen voor een hangbloempot, plantenrek of een plantenbak op poten om een extra dimensie te geven aan je tuin. Deze kun je dan mooi combineren met klimplanten.

  Kies een bloembak die past bij de grotte van jouw tuin 

  Heb je een kleine, compacte stadstuin? Kies dan voor meerdere, kleine bloempotten die je op een speelse manier bij elkaar zet. Of maak juist een statement met één grote bloembak die gelijk alle aandacht naar zich toe trekt.

  Ben jij gezegend met een ruime tuin met meerdere terrassen? Dan heb jij de luxe om veel grote, robuuste bloemenbakken neer te zetten en zo een speels effect in je tuin te creëren.

  Als je een mooi terras hebt waar je graag op zit, kun je een hoge bloembak ook gebruiken om het terras af te schermen. Met een hoge plantenbak creëer je privacy en zit je misschien ook wel wat meer uit de wind. Wat jouw tuin ook nodig heeft, je vindt het bij JYSK.

  Voor meer tips over het kiezen van een bloempot, lees onze blog Kies de juiste bloempotten voor jouw terras.