Mooie parasols voor in de tuin of op het balkon

Heb je af en toe nood aan een beetje schaduw tijdens het warme weer? Met een parasol kun je blijven genieten van jouw tuin. Een parasol biedt beschutting tegen de zon en lichte regen. Daarnaast is het ook handig om je tuinmeubelen onder een parasol te plaatsen. Zo kan je zowel in de zon als in de schaduw van je tuinset of loungeset genieten.

Kies de juiste parasol die past bij jouw buitenmeubelen. Een zweefparasol is ideaal want daarmee kun je makkelijker met z'n allen onder de parasol zitten zonder dat de parasolvoet in de weg zit. Onze parasols zijn beschikbaar in verschillende kleuren en modellen. Zo kan je de perfecte parasol kiezen die past bij jouw tuin en terras.

Je kunt bij JYSK ook een parasolvoet aanschaffen. Die is nodig om een marktparasol of balkonparasol te plaatsen. Je hebt de keuze uit een parasolvoet van kunststof, cement of graniet.

  Parasols - Parasolvoeten

  ZWEEFPARASOLS, MARKTPARASOLS OF STRANDPARASOLS

  Welke kies jij? Bij JYSK zijn parasols in allerlei modellen verkrijgbaar – zowel klassieke parasols als zweefparasols. Dankzij de vele modellen en ons ruime kleurenassortiment, kun je de parasol kiezen die precies bij jouw terras en jouw stijl past. Kies tuinkussens in bijpassende kleuren of creëer je eigen kleurenpalet met contrasterende kleuren. 

  Een handige marktparasol is kantelbaar, waardoor je de parasol kunt buigen. Hierdoor kun je nog meer zonlicht tegenhouden. Bij een zweefparasol hangt het parasoldoek aan een lange arm die weer vast zit aan een grote parasolvoet.

  EEN BALKONPARASOL VOOR OP JOUW BALKON

  Beschik jij over een mooi balkon waar de zon geregeld op schijnt? Het kan op jouw balkon dan erg warm worden, zeker als er geen zuchtje wind staat. Bescherm jezelf met een handige balkonparasol die precies op jouw balkon past. Een balkonparasol is aan één kant vlak, waardoor dit gedeelte tegen de muur geplaatst kan worden. Naast dat een balkonparasol UV-licht tegenhoudt, zorgt het er ook voor dat de zon niet in jouw appartement schijnt en het binnen koel blijft. 

  BESCHERM JEZELF MET EEN ZONNESCHERM OF SCHADUWDOEK

  Heb je een kleine tuin en wordt het lastig om hier een tuinparasol in te zetten? Je kunt ook kiezen voor een zonnescherm dat je over je tuin heen spant. Met een zonnescherm of schaduwdoek zit je ook goed beschermt tegen de zon buiten en heb je minder last van motregen. Je kunt er voor kiezen om een schaduwdoek permanent buiten te laten hangen, aangezoien onze schaduwdoeken zijn gemaakt van weerbestendig materiaal. 

  Ook een parasolhoes kun je bij JYSK kopen. Klik hier voor het assortiment.