Parasols

Voor veel mensen staat buitenleven centraal in de zomer. We proberen dan ook zoveel mogelijk van onze tijd buiten door te brengen. Heerlijk ontbijten op het terras of een boekje lezen in de schaduw. Een parasol mag niet ontbreken! Een goede, grote parasol biedt niet alleen schaduw en verkoeling wanneer de zon het hoogst staat, maar biedt ook bescherming tegen avonddauw en lichte motregen.

Bij JYSK zijn parasols in allerlei modellen verkrijgbaar – zowel klassieke parasols als zwevende parasols. Dankzij de vele modellen en ons ruime kleurassortiment kunt u de parasol kiezen die precies bij uw terras en uw stijl past. Kies tuinkussens in bijpassende kleuren of creëer uw eigen kleurenpalet met contrasterende kleuren.

Heeft u een kleine tuin en wordt het lastig om hier een parasol in te plaatsen? U kunt ook kiezen voor een zonnescherm dat u over uw tuin heen spant. Met een zonnescherm zit u ook goed beschermt tegen de zon buiten en heeft u minder last van motregen. Uiteraard hebben we ook parasolvoeten, zowel van graniet als van kunststof.