Mooie tuintafels van artwood

Maak kennis met de artwood tuintafels van JYSK. Deze elegante tafels staan bekend om hun duurzaamheid, functionaliteit en mooie design. Deze tuintafels passen gemakkelijk bij iedere stijl en tuin. Een tuintafel is een essentieel onderdeel van je tuin. Het is de plek waar vrienden en familie samenkomen en waar je kunt ontspannen. 

Maak kennis met de Artwood Tuintafel, een elegante en functionele keuze voor elke tuin. Deze tafels, bekend om hun duurzaamheid en weersbestendigheid, bieden een ideale mix van praktisch nut en esthetiek. Ze zijn beschikbaar in diverse kleuren zoals zwart, grijs, en naturel, en in verschillende vormen, waaronder rond en vierkant, passend bij elke buitenruimte.
 

Eigenschappen van artwood tuintafels

Artwood is een materiaal dat bestaat uit een kunststof, genaamd polystyreen. Ons assortiment kunststof tuintafels bestaat uit een verscheidenheid aan kleuren, waaronder zwart, naturel, grijs, en donkergrijs. De tuintafels zijn onderhoudsvrij en weersbestendig, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken om snelle slijtage. Bovendien beschikken de tafels over een UV-beschermende laag. Het materiaal heeft een luxe en moderne uitstraling, waardoor deze tafel makkelijk past bij ieder tuininterieur. 

Eenvoudig onderhoud

Het onderhouden van de kunststof tuintafels is zeer eenvoudig. Dankzij het onderhoudsvrije materiaal is regelmatig schoonmaken met zachte zeep en water voldoende om de tafel er als nieuw uit te laten zien. Daarnaast raden we je aan de tafels op te bergen in de winter, zodat ze extra lang meegaan. 

Ontdek meer

Naast artwood tuintafels biedt JYSK ook diverse tuintafels van metaalhardhout of voor op de camping aan. Ontdek daarnaast ook onze collectie kunststof tuinstoelen en tuinbanken, die naadloos aansluiten bij de stijl van je artwood tuintafel.