Kies de perfecte campingtafel voor jouw avonturen

Geniet van jouw vakantie met het gemak en comfort van een campingtafel van JYSK. De campingtafels van JYSK zijn een must have voor jouw vakantie. Of je nu een maaltijd deelt met familie en vrienden of een kaartspel speelt, onze campingtafels zijn handig voor iedere gelegenheid. Ontdek ons assortiment campingtafels en opklaptafels, en vind de ideale tafel die aansluit bij jouw vakantie. 

Praktische campingtafels

Bij JYSK kies je uit verschillende groottes en stijlen, zo kun je kiezen uit een rechthoekige klaptafel of een ronde bartafel. De campingtafels zijn gemaakt van stevig metaal en zijn bestendig tegen verschillende weersomstandigheden. Zo zijn de tafels voorzien van een UV-beschermende laag. Bovendien zijn de campingtafels gecoet met poeder, die het metaal helpt te beschermen tegen slijtage en roest. 

Onderhoudstips voor je campingtafel

Om je campingtafel zo lang mogelijk goed te houden, raden we je de volgende eenvoudige onderhoudstips aan. Reinig de tafels regelmatig met water en milde zeep. Daarnaast raden we je aan de campingtafels binnen op te bergen in de winter. 

Maak je kampeervakantie compleet

Bij JYSK vind je alles wat je nodig hebt voor een geslaagde kampeervakantie. Ontdek ook ons assortiment tenten, warme slaapzakken, en comfortabele luchtbedden. Elk product is ontworpen om je comfort en gemak te bieden, waar je avontuur je ook brengt.