Dressoirs voor een mooi en functioneel interieur

Een dressoir is een ideale toevoeging aan elk huis, omdat het niet alleen opbergruimte biedt, maar ook een prachtige uitstraling heeft. Het assortiment dressoirs van JYSK omvat dressoirs met deuren, dressoirs met laden en dressoirs op poten of met een sokkel. Kortom, er zijn tal van mooie en functionele dressoirs om uit te kiezen. Als je dol bent op vlechtwerk, kun je ook kiezen voor een dressoir met gevlochten deuren, wat lijkt op een klein gevlochten kastje met een lage hoogte. Of je dressoir nu wit moet zijn, een visgraatpatroon moet hebben of van hout, eiken of essen moet zijn gemaakt, je vindt het hier. Als je hulp nodig hebt bij het kiezen van het juiste dressoir, kun je inspiratie opdoen in onze blogs over enkele van onze favoriete collecties, zoals LYNGVIG of LIMFJORDEN.

Dressoirs in alle maten

Bij het kiezen van een dressoir is het belangrijk om niet alleen te denken aan het aantal laden of deuren, maar ook aan de grootte ervan. Een dressoir moet perfect passen in je huis, of het nu een smal dressoir is voor een kleine woonkamer of een ruim dressoir voor een grote hal. Ons assortiment dressoirs varieert in grootte, zodat je de perfecte pasvorm kunt vinden. De kleinste dressoirs beginnen met een breedte van ongeveer 80 cm, terwijl de grootste tot wel 150-165 cm breed kunnen zijn. Wat je behoeften ook zijn, je vindt de juiste maat dressoir bij ons.

Misschien ben je op zoek naar een dressoir dat perfect past in je woonkamer naast je televisie? Bekijk al onze tv-meubelen hier.