Heerlijk relaxen op een comfortabele zitbank

Bij JYSK vind je een brede waaier aan zitbanken in diverse soorten en maten. Voor ieder type woonkamer bieden wij jou budget meubels aan. Woon je in een studio of op kot en beschikt je niet over de nodige ruimte? Dan is een 2-zitsbank waarschijnlijk al ruim genoeg voor jou. Heb je een ruimere woonkamer dan kun je misschien wel opteren voor een 2- of 3-zitsbank. Lig je graag languit in de zetel om ontspannen een film te kijken of een boek te lezen, dan past een chaise longue bank waarschijnlijk echt bij jou. Bij sommige chaise longue banken zit er zelfs een opbergruimte in het loungegedeelte, zodat je hier woonaccessoires in kunt opbergen. En ook niet onbelangrijk, bij onze chaise longue banken is het lounge gedeelte vaak spiegelbaar.

2-zitsbank

Beschik je over weinig plaats, maar ervaar je wel graag het comfort van een goede zitbank? Investeer in een 2-zitsbank! JYSK heeft een ruim assortiment aan 2-zitsbanken in diverse materialen, kleuren en modellen.

2,5-zitsbank

Ben je een eeuwige twijfelaar? Ga dan voor de gouden middenweg. Kies een 2,5-zitsbank. Je zit comfortabeler dan in een 2-zit model maar de zetel neemt minder plaats in beslag dan een 3-zit model. Win-win toch?

3-zitsbank

Of je nu alleen, met 2 of 3 bent, een 3-zitsbank bied veel zitruimte in jouw woonkamer. Decoreer de ongebruikte zitplaats met mooie sierkussens en plaids.

Zitbank met chaise longue

Lig je graag languit op jouw zetel? Dan is een zitbank met chaise longue wellicht iets voor jou. Daarnaast biedt een chaise longue je ook de mogelijkheid tot extra opbergruimte voor sierkussens, plaids en meer.