Tapijten voor binnen en buiten

Creëer een gezellige sfeer op je terras of balkon met onze vloerkleden voor buiten, heerlijk zacht en warm voor je voeten. Deze veelzijdige tapijten zijn perfect om je buitenruimte te decoreren. Gebruik ze om je tuinmeubelen te omlijsten of bij de terrasdeur om vuil buiten te houden. De vloerkleden van JYSK zijn geschikt voor zowel binnen als buiten en gemakkelijk schoon te maken. Of je nu een huis, appartement, grote woonkamer, middelgroot terras of klein balkon hebt, je vindt altijd het juiste formaat. Kies uit een assortiment kleuren, zoals grijs, beige en zwart, effen of met strepen en patronen.

Vloerkleden voor buiten voor balkon, tuin, camping of vakantiehuis

Tover je buitenruimte om met een vloerkleed voor buiten en ander woontextiel, en laat je persoonlijke stijl zien, of je nu op je balkon, in de tuin, op de camping of in je vakantiehuis bent. Richt je buitenomgeving in met een gezellige sfeer tijdens de zomermaanden, of je nu thuis bent of op reis. Voor kampeeravonturen is een outdoor vloerkleed perfect voor de voortent van je caravan of als comfortabel picknickkleed. Onze outdoor vloerkleden zijn ook ideaal voor vakantiehuisjes met veel gasten, omdat ze praktisch, duurzaam en gemakkelijk schoon te maken zijn dankzij hun materiaal. 

Onderhoud en opbergen

Houd er rekening mee dat sommige van onze indoor/outdoor tapijten niet vorstbestendig zijn en dus niet buiten kunnen blijven liggen tijdens de wintermaanden. Een goede tip is om ze samen met je tuinkussens op te bergen in een kussenbox.