Stijlvolle tuinkussens voor je standenstoelen

Ons assortiment standenstoelkussens biedt de perfecte ondersteuning en stijl voor je ontspanningsmomenten in de tuin. Deze tuinkussens passen perfect bij iedere tuin en vormen een onmisbaar onderdeel. Of je nu heerlijk rustig je boek wilt lezen of een koffietje drinkt in de ochtendzon, met de tuinkussens van JYSK geniet je optimaal van je tuin. 

De tuinkussens voor standenstoelen zijn niet alleen comfortabel maar ook esthetisch. Zo passen onze diverse stijlen bij een verscheidenheid aan smaken. Hierdoor zijn ze makkelijk te combineren met je bestaande tuinmeubilair. 

23 product(en)
  23 product(en)

  Eigenschappen van de standenstoel tuinkussens

  Ons assortiment tuinkussens zijn er in diverse kleuren, waaronder grijs, groen, blauw, en lichtgrijs. Daarnaast komen ze ook in verschillende patronen zoals met strepen of bloemen. Dit type tuinstoelkussens is zo ontworpen dat het zitgedeelte en ruggedeelte van de kussens goed meebewegen bij het verstellen van je tuinstoel. Bovendien zijn de kussens voorzien van kleine touwtjes die je vast kunt binden aan je stoel, waardoor de kussens goed op hun plaats blijven zitten. 

  Door te kiezen voor de tuinkussens van JYSK, creëer jij niet alleen sfeer maar ook ontspanning in je tuin. 

  Maak jouw tuin compleet

  Is jouw tuin toe aan een make-over? Bij JYSK vind je naast tuinkussens ook een verscheidenheid aan ander tuinmeubilair. Geef jouw tuin dan een nieuwe look met de parasolsbloempotten, en lampen en lantaarns van JYSK. Ontdek ook onze selectie opbergboxen, zo houdt jij je tuinkussens mooi en droog.