Zachte kussenvulling voor in jouw sierkussen

Ben je op zoek naar de perfecte kussenvulling voor jouw sierkussens? In ons assortiment vind je diverse soorten vulling voor in jouw kussenhoes. De juiste kussenvulling geeft niet alleen vorm aan je kussen, maar maakt ze ook comfortabeler. 

Bij JYSK kun je kiezen uit verschillende soorten vulling, zoals polyestervezel of eendenveren. Deze materialen zorgen er niet alleen voor dat de kussens extra zacht aanvoelen, maar ook allergievriendelijk zijn. De kussenvulling is beschikbaar in de maten 40x40cm en 50x50cm met gewichten variërend van 185g tot 450g. De kussenvulling van eendenveren bevat een DOWNPASS-label. Producten met dit label bevatten dons en veren van hoge kwaliteit die afkomstig zijn van streng gecontroleerde dierhouderijen met hoge normen voor dierenwelzijn. 


 

Onderhoudstips kussenvulling

Lees altijd goed de wasinstructies die horen bij jouw product. We adviseren om kussenvullingen regelmatig op te schudden, vooral na het wassen. De kussenvulling kan mild gewassen worden op max. 40°C. Bovendien mag de vulling in de droogkast op een maximale temperatuur van 60°C. Was en droog de binnenvulling in een machine met een capaciteit van minimaal 7 kg. 

Geef je slaapkamer een make-over

Sierkussens kunnen jouw ruimte volledig transformeren. Ontdek ons assortiment en kies uit verschillende kleuren en patronen. Neem ook eens een kijkje naar onze gezellige kussenhoezen en vrolijk je ruimte op. Combineer je sierkussens met een stijlvolle plaid of bedsprei