Dekmatrassen voor je kleintje

Een goede nachtrust is van essentieel belang voor de allerkleinsten. Daarom hebben we bij JYSK dekmatrassen ontworpen voor jouw baby/kind, om ze een comfortabele en zorgeloze slaap te bieden. Deze dekmatrassen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes, zodat je de perfecte keuze kunt maken voor jouw kind.

0 product(en)
  0 product(en)

  Waarom baby/Kind dekmatrassen belangrijk zijn

  Voor de ontwikkeling van je kind is een goede nachtrust van groot belang. Onze baby/kind dekmatrassen dragen bij aan een betere nachtrust. Onze baby/kind dekmatrassen dragen niet alleen bij aan een betere nachtrust, maar ze beschermen ook het matras en zorgen voor extra hygiëne. Hierdoor blijft de slaapomgeving van jouw kind schoon en fris.  Een dekmatras draagt bij aan een goede nachtrust, net als een kindermatras en een kinderbed. Maak de slaapkamer van jouw baby of kind compleet en ontdek de uitgebreide collectie bij JYSK.

  De voordelen van de dekmatrassen van JYSK

  JYSK biedt dekmatrassen aan in het formaat 60x120cm. Onze dekmatrassen zijn vervaardigd uit een mix van polyester en katoen. Deze materialen maken de dekmatrassen eenvoudig schoon te maken, waardoor je veel gedoe bespaart. Bovendien zijn de matrasbeschermers voorzien van elastische hoekbandjes, waardoor ze goed op hun plek blijven zitten. Bij JYSK begrijpen we dat ouders alleen het beste willen voor hun kinderen. Daarom is een comfortabel en kwalitatief dekmatras echt een must-have om een zorgeloze nacht te waarborgen.

  Voor ieder wat wils

  De dekmatrassen zijn in verschillende maten verkrijgbaar: 45x90, 60x120 en 70x140. Of je nu een baby of peuter hebt, we hebben de juiste maat die aan de behoeften van je kind voldoen. Combineer het dekmatras met baby/kind kussen en dekbed zodat jouw kind heerlijk kan wegdromen. 

  Onderhoudstips baby/kind dekmatrassen 

  Het onderhouden van onze baby/kind dekmatrassen is zeer eenvoudig. De matrasbeschermer is wasbaar op 90 graden en kan ook in de droogkast op een normale temperatuur van maximaal 80 graden.