ZACHTE DEKBEDDEN VOOR JE KIND

6 product(en)
  6 product(en)

  babydekbedden

  Dekbed BABY 60g Ringst. Dun ROYAL 67x100
  60,-/stuk
  79,99 /stuk
  25% korting
  gold
  Only online

  Kinderdekbedden

  Dekbed JUNIOR 115g TRONFJELLET 100x135
  30,-/stuk
  39,99 /stuk
  Een geweldige aanbieding
  25% korting
  plus
  Dekbed JUNIOR 120g Ringst. Dun ROYAL 100x135
  85,-/stuk
  119,- /stuk
  29% korting
  gold
  Only online

  Leg je kindje TE slapen ONDER BABY- OF KINDERDEKBED VAN JYSK

  Voor het welzijn en de ontwikkeling van jouw kind is slaap van groot belang en daarom is ook een goed baby- of kinderdekbed belangrijk. Bij JYSK hebben we een ruim assortiment aan baby- en kinderdonsdekens, zodat je het dekbed kunt kiezen dat het beste past bij de behoeften van jouw kind. We hebben kinderdekbedden met een natuurlijke vulling (dons en veren) of een vezelvulling. Om te bepalen welk dekbed je moet kiezen, kan het verstandig zijn om eerst onze handleiding voor dekbedden te lezen of om de medewerkers in onze winkel om advies te vragen.

  Baby- en kinderdekbedden moeten net als alle andere dekbedden regelmatig worden gewassen – misschien wel iets vaker. Het wassen verwijdert huisstofmijt, stof en vuil uit de dekbedden. Gebruik voor dekbedden met dons en veren een enzymvrij donswasmiddel. Het is ook een goed idee om kinderdekbedden samen met drie drogerballen in de droogkast te plaatsen; dit helpt om het dons over het dekbed te verdelen.

  We hebben ook veel verschillende dekbedovertrekken met diverse mooie motieven. Combineer dit eventueel met een handdoek met hetzelfde mooie motief en je hebt het perfecte geschenkje voor een doopfeest of verjaardag.

  Bij JYSK vind je tevens een breed assortiment aan babykussens, kinderkussens en kindermatrassen. 
  LET OP: Gebruik geen dekbedden bij kinderen jonger dan 24 maanden.