Kinderbedden voor de kinderkamer

JYSK heeft een uitgebreid assortiment kinderbedden, zoals bedframes, stapelbedden en hoogslapers. Een stapelbed ziet er niet alleen heel mooi uit, maar is ook nog eens heel praktisch. Wanneer je in bezit bent van weinig kamers, kunnen de kinderen samen op één kamer slapen. Om niet te veel ruimte te verliezen aan bedden, kun je de hoogte in met een stapelbed. Zo blijft er ruimte over voor de kinderen om te spelen. Een hoogslaper is perfect zodat je ruimte onder het bed overhoudt voor bijvoorbeeld een bureau. Of kies voor een bedframe met opbergruimte, waar je bijvoorbeeld speelgoed, schoolspullen of beddengoed in kunt opbergen. 

11 product(en)
  11 product(en)

  Kinderbedden

  Bedframe kind GILLELEJE 90x200 grijs
  215,-/stuk
  269,- /stuk
  20% korting
  Only online
  Bedframe kind GILLELEJE 90x200 wit
  215,-/stuk
  269,- /stuk
  20% korting
  Only online
  Stapelbed VESTERVIG 2x90x200 incl. ladder wit
  325,-/stuk
  429,- /stuk
  24% korting
  Stapelbed VESTERVIG 80/120x200 incl. ladder wit
  350,-/stuk
  499,- /stuk
  30% korting
  Only online
  Stapelbed VESTERVIG 75/120x200 naturel
  375,-/stuk
  499,- /stuk
  25% korting
  Only online
  Stapelbed VESTERVIG 90/140x200 incl. ladder wit
  425,-/stuk
  549,- /stuk
  23% korting
  Stapelbed VESTERVIG 90/150x200 incl. ladder wit
  450,-/stuk
  599,- /stuk
  25% korting
  Only online

  Stapelbedden en hoogslapers voor de kinderkamer

  Als we de kamers van onze kinderen inrichten, letten we er vaak goed op dat er genoeg ruimte overblijft om te kunnen spelen. Er moet veel vrije vloerruimte zijn en je moet de stofzuiger gemakkelijk in de kamer rond kunnen manoeuvreren. 

  Stapelbedden en hoogslapers voor de kinderkamer zijn daarom een goede keuze. In kleinere kamers zijn stapelbedden vaak een goede oplossing, zodat er op de vloer voldoende ruimte is om te spelen. Sommige stapelbedden hebben twee slaapplaatsen, deze bedden zijn bijvoorbeeld handig voor op de logeerkamer.

  Veel half hoogslapers hebben onder de bedbodem lades, waarin beddengoed of speelgoed kan worden opgeborgen. Op die manier sla je twee vliegen in een klap: opbergruimte en een slaapplek. Je kunt stapelbedden ook als logeerbed of in een weekend- of vakantiehuis gebruiken. 

  Creëer ruimte door de hoogte in te gaan

  Een hoogslaper is niet alleen handig in een kinderkamer, maar ook in een studentenkamer of klein appartement. In een studentenkamer is er vaak weinig ruimte en moet je slim inrichten. Door de hoogte in te gaan met een hoogslaper, houd je ruimte over voor een studeerplek met bureau of een kleine zitbank. Deze kan je onder de hoogslaper plaatsen om nog meer ruimte te besparen. Met een hoogslaper of stapelbed benut je de ruimte optimaal.