Matrasbeschermers voor langdurige frisheid

Een matrasbeschermer beschermt niet alleen tegen vlekken, maar draagt ook bij aan het behoud van de matraskwaliteit. Het weerhoudt vocht en allergenen, wat resulteert in een gezondere en comfortabelere nachtrust. JYSK's assortiment matrasbeschermers is geschikt voor boxsprings, springveren- en schuimmatrassen.

JYSK’s assortiment bestaat uit matrasbeschermers in diverse maten, zoals 90x200, 90x200x35, en 90x200x40. Ze zijn voorzien van elastische randen of banden voor een perfecte pasvorm rondom je (top)matras. Bovendien biedt JYSK allergievriendelijke matrasbeschermers aan die zowel waterdicht als ademend zijn. De stof heeft een anti-huisstofmijt behandeling gehad, wat de hoeveelheid huisstofmijt helpt te verminderen. 

Onderhoudstips voor je matrasbeschermer

Het onderhouden van je matrasbeschermer is zeer eenvoudig. Je kunt het beste de matrasbeschermer eerst afzonderlijk wassen voor gebruik. Was de beschermer regelmatig op max. 60°C met soortgelijke kleuren. Daarnaast kunnen de matrasbeschermers in de droogkast op een lage temperatuur van max. 60°C. 

Ontdek onze collectie voor een optimale nachtrust

Naast matrasbeschermers bieden we bij JYSK een breed assortiment aan dekbedovertrekkenhoeslakens en kussenslopen. Deze producten vormen samen de perfecte combinatie voor een optimale nachtrust. Bovendien geven deze stijlvolle items jouw slaapkamer een nieuwe uitstraling. Ontdek onze collectie en stel de ideale slaapcombinatie samen.