LAKENS VOOR BABY'S EN KINDEREN

4 product(en)
  4 product(en)

  KINDERLAKENS

  Baby's en kinderen hebben heel veel rust nodig, zodat ze de energie hebben om te leren en zich te ontwikkelen. De baby- of kinderkamer is de plek bij uitstek waar hun batterijen opgeladen kunnen worden. Daarom moet je met veel dingen rekening houden om voor jouw kind een uiterst geschikte slaapomgeving te creëren.

  Één van de belangrijkste dingen is natuurlijk de onderlaag. Zodra je een goede matras hebt gevonden, heb je nog een hoeslaken nodig. Bij JYSK vind je de baby- en kinderhoeslakens die je nodig hebt om een aangename en comfortabele baby- en kinderkamer te creëren.

  Bij JYSK kun je kiezen tussen verschillende soorten hoeslakens voor baby's en kinderen. Alle hoeslakens hebben gemeen dat ze aan de Oeko-Tex-norm voldoen. Dit label waarborgt dat de producten zijn getest op kleurstoffen en chemische stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid.

  Je kan kiezen voor baby- en kinderhoeslakens van katoen of flanel, maar als je op zoek bent naar een beschermlaken voor jouw baby of kind, zijn die ook verkrijgbaar. Een beschermlaken wordt met elastische banden aan de matras bevestigd en beschermt de matras bij bedplassen.

  Bekijk ons assortiment baby- en kinderlakens hier op deze pagina of ga langs bij jouw lokale JYSK winkel voor advies en informatie.