Kies uit warme pantoffels of zomerse sandalen

Heb jij ook altijd last van koude voeten in huis? Ontdek dan nu ons assortiment pantoffels en heb nooit meer last van koude voeten! Ons assortiment bestaat niet alleen uit warme pantoffels maar ook comfortabele sandalen en praktische instappers. Ideaal voor een dagje aan het strand of zwembad. Zo hebben we schoeisel voor zowel binnen als buiten gebruik.

Ontdek de verschillende kleuren en patronen

Onze collectie schoeisel is er in een verscheidenheid aan kleuren en materialen. Zo hebben we pantoffels en sandalen in kleuren zoals roze, bruin, grijs, wit, en blauw. Daarnaast hebben we schoeisel in gezellige patronen zoals zebra en pantoffels gemaakt van zachte teddy of fleece. Ons assortiment schoeisel is voor zowel mannen als vrouwen en beschikt over verschillende maten: van maat 36 tot wel maat 47. 

Extra warmte en gezelligheid in huis

Naast warme pantoffels biedt JYSK ook heerlijke comfortabele badjassen. Zo kun je meteen als je uit bed stapt een warme ochtendjas aan of na het douchen. Wil je extra gezelligheid creëren in huis in de koude wintermaanden? Kies dan een van onze heerlijke geurstokjes of geurkaarsen