COMFORTABEL SLAPEN OP EEN LUCHTMATRAS VAN JYSK

Een luchtmatras kan van pas komen in verschillende situaties. Als je bezoek ontvangt, naar de camping of een festival gaat of zelf ergens blijft logeren. Met een luchtmatras heb je een bed dat je overal mee naartoe kunt nemen en zo steeds comfortabel kunt slapen. De opblaasbare matras is snel opgeblazen en is na het aflaten ook weer makkelijk op te bergen.

Bij JYSK vind je een ruim assortiment betaalbare luchtmatrassen in verschillende maten en hoogtes. Je vindt bij ons éénpersoonsluchtbedden en tweepersoonsluchtmatrassen. Je kunt ook kiezen voor een opblaasbaar kussen. Naast luchtbedden, kun je bij JYSK ook jouw slaapmat en luchtpomp vinden.  

Opblazen zonder blazen

Met een pomp maak je het jezelf gemakkelijk en ben je niet urenlang bezig met het opblazen van de luchtmatras. Met een voet- of handpomp moet je nog een beetje fysieke inspanning leveren. Via de luchtpomp gebeurt het opblazen elektrisch (via een batterij of de auto) en is de luchtmatras in geen tijd opgeblazen. Vergeet na de aanschaf natuurlijk ook niet om de pomp mee op reis te nemen.

Slaapma(a)tje

Voor wie het nog praktischer wil: een slaapmatje is ideaal om mee te nemen wanneer je licht gepakt bent. Bijvoorbeeld tijdens een fietstocht of een trip met de rugzak. Een slaapmat weegt bijna niets en neemt weinig ruimte in beslag. De slaapmatjes zijn niet enkel te gebruiken als matras, ze kunnen ook dienstdoen als fitnessmat of yogamat.

SPORTEN OP EEN ROLMAT VAN JYSK

Naast luchtmatrassen en slaapmatjes, biedt JYSK ook verschillende rolmatten aan. Deze rolmatten zijn ideaal voor tijdens het sporten. Je kan er verschillende oefeningen op doen zoals buikspieroefeningen. Daarnaast kan je het matje ook goed gebruiken tijdens yoga, zodat je heerlijk kan ontspannen.