Comfortabel slapen op een luchtmatras van JYSK

Een luchtmatras kan van pas komen in verschillende situaties. Of je nu bezoek ontvangt, gaat kamperen op een festival of elders logeert, met een luchtmatras heb je altijd een comfortabel bed bij de hand. Dankzij het gemak van het snel opblazen en weer leeg laten lopen, is een luchtmatras ideaal voor tijdelijke slaapoplossingen.

Bij JYSK vind je een uitgebreid assortiment betaalbare luchtmatrassen in diverse maten en hoogtes. Of je nu op zoek bent naar een eenpersoonsluchtbed of een tweepersoonsluchtmatras, bij ons vind je wat je nodig hebt. Ontdek ook onze selectie opblaasbare kussens, slaapmatten en luchtpompen voor een complete slaapervaring.

21 product(en)
  21 product(en)

  Opblazen zonder blazen

  Met een pomp maak je het jezelf gemakkelijk en ben je niet urenlang bezig met het opblazen van de luchtmatras. Met een voet- of handpomp moet je nog een beetje fysieke inspanning leveren. Via de luchtpomp gebeurt het opblazen elektrisch (via een batterij of de auto) en is de luchtmatras in geen tijd opgeblazen. Vergeet na de aanschaf natuurlijk ook niet om de pomp mee op reis te nemen.

  Twijfel je nog welke luchtmatras geschikt is voor jou? Lees dan de tips in onze blog.

  Slaapma(a)tje

  Voor wie het nog praktischer wil: een slaapmatje is ideaal om mee te nemen wanneer je licht gepakt bent. Bijvoorbeeld tijdens een fietstocht of een trip met de rugzak. Een slaapmat weegt bijna niets en neemt weinig ruimte in beslag. De slaapmatjes zijn niet enkel te gebruiken als matras, ze kunnen ook dienstdoen als fitnessmat of yogamat.

  Sporten op een rolmat van JYSK

  Naast luchtmatrassen en slaapmatjes, biedt JYSK ook verschillende rolmatten aan. Deze rolmatten zijn ideaal voor tijdens het sporten. Je kan er verschillende oefeningen op doen zoals buikspieroefeningen. Daarnaast kan je het matje ook goed gebruiken tijdens yoga, zodat je heerlijk kan ontspannen.