Pompen voor luchtmatrassen

Heb je een luchtmatras zonder ingebouwde luchtbedpomp? Bespaar je de moeite van het blazen en koop een luchtpomp bij JYSK. Je kunt zelf nog pompen met een voetpomp of handpomp of je kunt gebruik maken van een elektrische pomp. Deze luchtpomp doet het werk voor jou.

Als je veel onderweg bent of zelden beschikking hebt tot stroom, kun je kiezen voor een oplaadbare luchtbedpomp. De meeste pompen kunnen gebruikt worden voor diverse soorten ventielen.

3 product(en)
    3 product(en)

    WELK TYPE POMP KIES JIJ?

    Ons assortiment luchtbedpompen bestaat uit een voetpomp, handpomp of een handige elektrische luchtpomp. Oppompen gaat met de voetpomp heel makkelijk, doordat je rechtop blijft staan en met je voet de pomp indrukt, waardoor er lucht in het luchtbed komt. Met de handpomp kan je veel kracht zetten met je handen en je armen en zo in een handomdraai je luchtbed, campingmatras of zwembad oppompen. Voor de luxepaardjes onder ons is een elektrische luchtpomp een uitkomst. De stekker van deze pomp stop je in het stopcontact of je sluit ‘m aan op de sigarettenaansteker in je auto. Zo kan je overal heel makkelijk jouw luchtmatras opblazen.