Vind jouw ideale rolma(a)tje!

Een goede yogamat of rolmat is essentieel voor je yoga-, pilates- of fitnessroutine. Bij JYSK vind je een uitgebreid assortiment yogamatten die je ondersteunen bij elke oefening, of je nu thuis traint of naar de yogales gaat. Onze yogamatten zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, van zacht schuim tot duurzaam rubber, en in diverse diktes en patronen om aan jouw voorkeuren te voldoen. 

Ga je logeren of op vakantie en kan je niet veel bagage meenemen? Dan kan een rolmat uitkomst bieden. JYSK heeft diverse soorten slaapmatjes waar je heerlijk op kunt slapen. Denk hierbij aan matten gemaakt van schuim of zelfopblaasbare matjes. Slaapmatjes zijn makkelijk op te rollen, wegen niet veel en kunnen aan je rugzak bevestigd worden. 

 


 
5 product(en)
    5 product(en)

    Sporten op een rolmat van JYSK

    Ontdek het ruime assortiment yogamatten bij JYSK, verkrijgbaar in diverse materialen, diktes en kleuren. Of je nu op zoek bent naar een extra dikke mat voor optimaal comfort of een lichtgewicht mat die gemakkelijk mee te nemen is, wij hebben voor ieder wat wils. 

    Ben je van plan om te gaan kamperen of heb je een logeerpartij gepland? Neem dan zeker een kijkje naar ons uitgebreide aanbod luchtmatrassen.